2777
2789
شوهرم از نظر موقعیت اجتماعی و مالی و تحصیلاتی تو کل خاندان خودش و ما بالاتره،ب خاطر همین خودش رو عقل ...

اینم معضلیه🥴🤦

اگه خودتو به مریضی بزنی چی؟؟؟ 

فردا خودتو به مریضی بزن 

زنگ بزن از سر کار برگرده بیاد 

بگو مثلا آنفولانزا شدم حالم بده خیلی 

زوری با دوستام وقت میگذرونم و اصلا هم نمیزاره برم مشافرت بارفیق

انصافا منم در حد ۱۰روز مسافرت نرفتم یه صبح تا شب بیرون شهر یا نهایتا یه شب .اما گاهی اوقات بچه رو  نگه میداره گاهی اوقات با خودم میبرمش ....الان فکر کربلا دارم میگه ۱۰روز بچه رو نگه میدارم با کاروان ایمتو بنویس برو خودم دل جدا شدن ۱۰روزه از خودش و دخترمو ندارم

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم معضلیه🥴🤦 اگه خودتو به مریضی بزنی چی؟؟؟  فردا خودتو به مریضی بزن  زنگ بزن از سر ک ...

خب فردا و پس فردا رو اینطوری بگذرونم،تا ده بیست روز وقت داره

بالاخره مالزی نزدیکه ب تایلند باقطار مبشه رفت

ببین ب نظر من خارج خارجه،مخصوصا جاهای گرم و ساحلی،از زن دور،تنها،افکار شیطانی،نمیدونم،من ک‌کلا زن خوشبینی نیستم

ببین ب نظر من خارج خارجه،مخصوصا جاهای گرم و ساحلی،از زن دور،تنها،افکار شیطانی،نمیدونم،من ک‌کلا زن خو ...

ببین عزیزم خود من به شخصه اگه همسرم بخواد تنها بره فقط از این نظر شاکی میشم که چرا تنها بره گردش و اصلا فکرم سمت اینکه شاید بره برای هرزگی نمیره 

شما هم اگه از همسرت چیزی ندیدی فکرت سمت این چیزا نره خواهشاً 

فقط اگه از این ناراحتی که چرا تنها بره گردش و شما تنها خونه بشینی و بچه داری کنی شاکی باش 

اگه از این مسئله ناراحت نمیشی خب بره چه عیب داره؟؟؟

ببین عزیزم خود من به شخصه اگه همسرم بخواد تنها بره فقط از این نظر شاکی میشم که چرا تنها بره گردش و ا ...

چی بگم عزیزم،خیلی حرفا دارم بهش بزنم کدچون با مادرشوهر تو ساختمونم و صدا قشنگ می‌ره سکوتم،چون شوهرم داد و بیداد میکنه،منتظرم میخایم ی جایی بریم،اونجا سنگامو وا بگنم