2777
2789
ما زناهم احتیاج داریم تنها یاشیم مصافرت با رفیق اما نمیزارن ولی مردامون میرن بادوستاشون

من شوهرمم بذاره سفر برم خودم نمیرم،اخه با دوتا بچه کوچیک ک‌همش تو مخمن کجا برم،همش باید دنبالشون باشم،

ما زناهم احتیاج داریم تنها یاشیم مصافرت با رفیق اما نمیزارن ولی مردامون میرن بادوستاشون

دقیقا این دو طرفس ....منم با دوستام بیرون میرم همسرمم با دوستاش قرار میزاره ....اما بیشتر وقتمون باهم و کنارهمیم....

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چکارم کنم؟ رفتاره منطقیون درست ک ب جواب برسم چیه

عزیزم من همسر شما رو نمیشناسم 

یه مردی روش مظلوم نمایی جواب میده 

یکی قهر 

یکی داد بیداد و سلیطه بازی 😁

خودت باید بدونی چی رو همسرت جواب میده اخه

من شوهرمم بذاره سفر برم خودم نمیرم،اخه با دوتا بچه کوچیک ک‌همش تو مخمن کجا برم،همش باید دنبالشون باش ...

کاشکی نتونن برن..استارتر ولی بلیطش رو حتما چک کن ببین مال قطره اگه بود خیالت راحت باشه

کاشکی نتونن برن..استارتر ولی بلیطش رو حتما چک کن ببین مال قطره اگه بود خیالت راحت باشه

حتما میخاد قطر بره،میدونم،صبح تا شب دنبال بلیطه،هنوز نخریده

من شوهرمم بذاره سفر برم خودم نمیرم،اخه با دوتا بچه کوچیک ک‌همش تو مخمن کجا برم،همش باید دنبالشون باش ...

اگه میزاره بری بچه ها رو وقتی برگشت بزار پیشش و برو با دوستات سفر 

دقیقا کاری که همسرت میکنه

اگه میزاره بری بچه ها رو وقتی برگشت بزار پیشش و برو با دوستات سفر  دقیقا کاری که همسرت میکنه

اصلا جز محالات این اتفاق،اصلا تو خانواده مون نداریم از این چیزا

عزیزم من همسر شما رو نمیشناسم  یه مردی روش مظلوم نمایی جواب میده  یکی قهر  یکی داد ...

تا الان با مهربونیت خواهش میکردم منم ببره،میگه میخام برم تو کانکس بخابم هتل پر شده بقیه هم گرونه نمیتونم ترو ببرم،جدا از این الان آنقدر پول ندارم،حالا میخام فقط سکوت کنم و چیزی نگم،تا ببینم چکار میکنه