2777
2789

نکاه کن خواهرم با این شرایط برو شهر دور دانشگاه نمیتونن نذارن وقتی قبول شدی با دجیغ و دعوا برو خودتو از این خونه خلاص کن

حداقل شهری تو همون استان خودت

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر برادرش هستنتا کی باید ب پای بقیه بسوزهمادرشم خدایی داره ولی این دخترم حق زندگی داره

من خودم چون تجربه مشابه دارم خیلی خوب درکش میکنم. خیلی سخته واقعا با این شرایط بره

من خودم چون تجربه مشابه دارم خیلی خوب درکش میکنم. خیلی سخته واقعا با این شرایط بره

منم درکش میکنم ولی اگ مادرش ببینه حداقل یکی از بچه هاش خوبه حالش بهتر میشه

الان باید به فکر نجات خودش باشه حال خودشو خوب کنه ک بتونه بعدا برا اوناهم کاری کنه

اینجوری همشون باهم‌دارن داغون میشن

قربونت برم تو همچین وضعیتی موندن و دست و پا زدن ک چیزی عوض نمیکنه

عزیزم من خودم بابام زن دوم گرفته انقدر برام سخته دویت داشتم به جای مامانم خودم ابن شکلی میشدم. حالا فرض کن بخوام از این شرتیط فراز کنم. التیته فرق میکنه کلا داستان منو استارتر و این مشملاتو ندارم

عزیزم من خودم بابام زن دوم گرفته انقدر برام سخته دویت داشتم به جای مامانم خودم ابن شکلی میشدم. حالا ...

خیلی سخته عزیزم امیدوارم زندگی روی خوش بهت نشون بده

این مردا چشونه زن دوم میگیرن چندتا زندگیو خراب میکنن برا چیزی ک ارزشی نداره