2777
2789
عزیزم برات نوشته بودم که تعطیل شد تاپیک.من باشم مشکلی ندارم.اخه چرا یه انسان بالغ و عاقل که خطایی هم ...

چون نباید بستر فراهم کنیم

خیلی مردا تو شرایط عادی خطا نمیکنن. ولی بستر فراهم بشه ممکنه وسوسه بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سره کوچه نه خدایی،ولی شهره دیگه تفریح عمرا

خب همونم بده دیگه 

کسی که دوست ندارن خانمش تنها بره خودش هم نباید تنها بره سفر 

مگه اینکه متقابل باشه و بفهمه همون جور که خودش دوست داره و حق داره با دوستاش سفر بره خانمش هم این حق رو داره

عزیزم برات نوشته بودم که تعطیل شد تاپیک.من باشم مشکلی ندارم.اخه چرا یه انسان بالغ و عاقل که خطایی هم ...

چرا من نباید شلوار لی روشن بپوشم؟ چرا اون برا خودش بره؟ مگه من آدم بالغ نیستم

خب همونم بده دیگه  کسی که دوست ندارن خانمش تنها بره خودش هم نباید تنها بره سفر  مگه اینک ...

شوهرم میگه من صاحب توام،تو صاحب من نیستی،من سرپرست توام،من فلانم

چون نباید بستر فراهم کنیم خیلی مردا تو شرایط عادی خطا نمیکنن. ولی بستر فراهم بشه ممکنه وسوسه بشن

بخدا آدم خارج می‌ره پدر مادره خودشم یادش میره،چ برسه ب زن و بچه

عزیزم .....عاشق غذام برای همین دایم الرژیمم با اضافه وزن ۲۰کیلو    

عزیزممم وای منم عاشق جوجه م🤤🤤 وای اسم شم اومد دهنم آب افتاددد خوشبحالت خانم و تو پر بودنش 🤩🤩 من خیلی لاغرم 😞53 کیلو ام هر چی میخورم چاق نمیشم اصلا 

با افتخار دختری شیعه از تبار سادات هستم ما اهل کوفه نیستیم سید علی تنها بماند مگر امت بمیرد علی تنها بماند. اللهم عجل لولیک فرج 💚 کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم با عضویت پنج ساله ترکید‌.
مگه ازش چیزی دیدی ؟؟؟؟ مردا هم نیاز دارن گاهی اوقات تنها باشن یا با دوستاشون تنهایی جایی برن .....

ما زناهم احتیاج داریم تنها یاشیم مصافرت با رفیق اما نمیزارن ولی مردامون میرن بادوستاشون