2777
2789
عنوان

عروسی نگرفته جاش میخواد بیاد خونه ما 😐🤦🏻‍♀️🗿🤨😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 10227 بازدید | 207 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخدا ما خودمون خونه فامیلم دیگه کمتر میریم  اینا کلا از همه طرف طرد شدن میخاد هوار شه ...

خب رک بگو بهش عزیزم ما خودمون مهمون داریم یا جایی مهمون هستیم شرمنده .یا مامانم پادرد و کمردرد داره .شرایط مهمون نداریم .یا مث من بگو انفولانزا گرفتیم بپیچون .یا کلا جوابشو دیگ نده 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
قششششنگ مشخصه که شام و ناهار و مکان مجانی میخواد صبح بره بیرون ظهر برگردن ناهار بخورن و دوباره عصر ب ...

دقیقااااا همینو میخواد

انتظار داره اتاق خودمم بزارم در اختیارش

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

به نظرم بهش بگو 

در خدمتم عزیزم اتفاقا اینجا هتل های خوبی برای ماه عسل داره حتما آدرس و شمارشو برات می‌فرستم 

منم تدارک میبینم حتما یه شب هم تشریف بیارید پیش ما خوشحال میشیم 

دیگه خودش میفهمه

لابد حجله عروسی هم میخواد . تخت داری ؟؟؟ حله فقط باید با گل رز تزئینش کنی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تختم یه نفرس 🤣

اره عصری برم گل و شمع بگیرم 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

بهترین کار اینه که بهش زنگ بزنی خودتو ناراحت نشون بدی که به پدر مادرم گفتم قبول نکردن ببخشید.چندسالتونه؟

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

با آدم پر رو باید پرو باشی

رو نگهداری سوارت شده فردا زنگ خونرو زده اومده تو

بهش پیام بده مگه خونه خودمه مگر من اختیار دارم که میخوای بیای اینجا   خونه بابامه

هتل پیدا کن برو

کدوم شهری؟

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
والا من پیامشو خوندم پرام ریخت هیچی نگفتم هنوز 😐

شات بده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خخرجون زیاد میشه خب مطمعنا ندارن ک میخوان چتر بشن

اوووف من اصلا حوصله ندارم مهمون اینجوری

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت