2777
2789
عنوان

عروسی نگرفته جاش میخواد بیاد خونه ما 😐🤦🏻‍♀️🗿🤨😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 10227 بازدید | 207 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله توقعات ، به نظرم یه جوری بفهمون بهش که دوست نداری بیان خونتون .

ببین جدیدا خیلیا اینجوری شدن ذاتشون پرو وقیحه مظلوم گیر میارن میخوان سوار شن تو خلوت خودشونم میگن به خ به ما چقدر زرنگیممم .حالا خودشون یکنفرم راه نمیدن

دقیقا 😐 مثلا شوهرش بیاد بابام بگه این کیه الان تو خونه من 😐

خیلی احساس راحتی کرده

دو هفته دوستم میگ ناهار بیا پیشم میگم زشته 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
وای تو این گرونی ادم روش نمیشه بره خونه کسی ی چای بخوره بخدا من روم نمیشه جایی برم میترسم طرف چای یا ...

والا بخدا

ما خودمون خونه فامیلم دیگه کمتر میریم 

اینا کلا از همه طرف طرد شدن میخاد هوار شه روسر من

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
خیلی احساس راحتی کرده دو هفته دوستم میگ ناهار بیا پیشم میگم زشته 

اره والا ادم روش نمیشه دیگه با این اوضاع

موندم چ رویی دارن ایناا

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

از تور های مسافرتی تو گوگل یه شات بگیر بفرست براش بگو با تور برو یه وری 

اینجانب جومونگ سه بار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید        فقط بخاطر مردم چوسان جدید نی نی سایت برگشتم 😎