2777
2789
عنوان

عروسی نگرفته جاش میخواد بیاد خونه ما 😐🤦🏻‍♀️🗿🤨😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 10227 بازدید | 207 پست
یه اشتباهی کردیم اومدیم اصفهان  هر کی که اصلا ندیدیمش هم پا میشه میاد  فکر کن عمه دخترعم ...

وای چه خبره تو این گرونی بابا 

نکنید توروخدا

یه صبونه نمیشه تو گرونی داد چه خبره انقدر تشریفات

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار بود ادرس بدن ک غیب شدن انگار 😂

گفت درخواست دوستی میدم ادرسو میدم بهت شما ندیدی جانم

اسی کجای فارس هستن چه شهری؟شهر خودشون کوچیکه؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
گفت درخواست دوستی میدم ادرسو میدم بهت شما ندیدی جانم اسی کجای فارس هستن چه شهری؟شهر خودشون کوچیکه؟

اهان

اره کوچیکه

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
سلاام پریی فقط بگو چی شد چی گفتی گونا داره     بابام داره با بابای امیر صحبت میکنه اصن ت ...

علیکم سلام

پریی؟ 😐

امیر؟؟ 😐

گونا داره؟  😐

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
یه اشتباهی کردیم اومدیم اصفهان  هر کی که اصلا ندیدیمش هم پا میشه میاد  فکر کن عمه دخترعم ...

یخورده باید کم محلی کرد یا آدرس نمیدادین میگفتین خونه نیستیم چند روز

خواهرشوهر من شیرازه پسر عمش با بچه هاشو دامادش میرن شیراز زنگ میزنن آدرس میدی ما شیرازیم میگه من خونه نیستم چندروز خونه پدرشوهرم هستم اینجا هم شرایط ندارم بیایین ببخشید

دیگه نرفته بودن بقیه هم شنیدن اینکارو کرده رفتن زنگ نزدن

البته شرایط مالیش واقعا مساعد نبود برای مهمون واقعا هم راست گفته بود اگر هم خونه بود شرایط نداشت میکفت خدا کمک کرد خونه نبودم اونموقع

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
عااا شکوفه اره امیر     اره گونا داره  بچه گانه حرف زدم زدی تو ذوقم    

امیر کیه 😑

ببخشید میشناسیم همو؟؟ 😐