2777
2789
عنوان

عروسی نگرفته جاش میخواد بیاد خونه ما 😐🤦🏻‍♀️🗿🤨😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 10227 بازدید | 207 پست
دقیقااااا همینو میخواد انتظار داره اتاق خودمم بزارم در اختیارش

آره بابا مشخصه مفت خور و آویزونه

من جای اون خجالت کشیدم

اون شوهرش رو بگو انگار یه ذره غرور نداره میخواد خودشو خونه مردم تلپ کنه

به نظرم بهش بگو  در خدمتم عزیزم اتفاقا اینجا هتل های خوبی برای ماه عسل داره حتما آدرس و شمارشو ...

تو چه بلاییییی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم که مخالف بودن خونواده هاشون با خونواده هر دو طرف قطع ارتباطن

بگو شرمنده یا نیستیم یا مهمون داریم که میخوان چندهفته بمونن

چه رویی داره اخه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

پاشو همین الان از زندگیت ببر. از آدمای پررو و آویزون و خودخواه و سواستفاده گر متنفرم

بگو ما مسافرتیم یا بگو خانوادم بهم همچین اجازه ای نمیدن یا ... اصلا رک بگو به درک که ناراحت میشه

آدمی که قید خانوادشو میزنه، روابط دوستانه پشیزی براش ارزش نداره

حالا خوبه صمیمی نیستید. اگر بودید دیگه چه توقعاتی داشت

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
ادرس خونتون بلده؟

نه دیگه

انتظار داره مثلا بابام بره دنبالشون

حتی ماشینم ندارن

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

بگو پدرم خوشش نمیاد مهمون غریبه بیاد شرمنده عزیزم دیگه هم اگ پیام داد بلاکش کن پرووووو

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
به نظرم بهش بگو  در خدمتم عزیزم اتفاقا اینجا هتل های خوبی برای ماه عسل داره حتما آدرس و شمارشو ...

بهتررررین جواب👏👏👏👏

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
بگو اختیار خونه دست من نیست ک مهمون دعوت کنم پدر و مادرم باید اجازه بدن ک نمیدن . 

بعد من میرم خونه مادر شوهرم هی میشینم حساب میکنم نکنه زیاد میام

نکنه پررو بازی دارم درمیارم خب دیگه تا دو سه هفته نمیام اینجوری بهتره😂😂

والا بخدا ما خودمون خونه فامیلم دیگه کمتر میریم  اینا کلا از همه طرف طرد شدن میخاد هوار شه ...

اااااواااا ماه عسل خونه مردم اینو دیگه نشنیده بودیم 😯

تیکر برای فراموش کردن مشکلاتم