2777
2789
بچتون چند وقتشع و مشکلش چیه؟

هفت ماه و نیم .تاخیر حرکتی داره 

کلا بدنش مقداری شل هست و گردن نگرفته و هیچ کار دیگه ای هم انجام نمیده .سی تی اسکن و آزمایشاتش خوب بودن.دکترگفت ببر کاردرمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلینیک توان افزا خیابون هشت بهشت شرقی خیابان لاهور عالیه

خودتون نتیجه رو دیدید ؟ آخه من دربارشون میخوندم نوشته بود امین نصر که رئیس اونجاست ، مدرکش کارشناسیه .

میبردم یه مدت مرکز رسا اما نتیجه دلخواه نگرفتم الان دنبال اینم عوض کنم 

خودتون نتیجه رو دیدید ؟ آخه من دربارشون میخوندم نوشته بود امین نصر که رئیس اونجاست ، مدرکش کارشناسیه ...

مدرکش رو دقیقا نمیدونم چیه ولی واقعا کارش عالیه به نظر من علم و کار طرف مهم تره تا مدرکش مثلا یه مرکز کاردرمانی میرفتم رئیسش استاد دانشگاه بود ولی همش میداد دست دانشجوهاش که تجربشون کم بود 

ولی توان افزا سابقه کاریش زیاده

من به بازاریابی و... کاری ندارم بچه ها وسیله تبلیغات نیستن

فقط نظر خودمو میگم که حتی شده یه مادر رو از سردرگمی نجات بدم همون‌طور که خودم اومدم نی نی سایت و از طریق اینجا با کلینیک توان افزا و آقای دکتر نصر آشنا شدم

واقعاً نتیجه گرفتم و دلم آروم شد آدرسش تغییر کرده و رفتن خانه اصفهان خیابون رزمندگان

شمارش09103609600

سلام 

من خودم پرستارم

دکتر دخترم آقای دکتر قضاوی من را به یه مرکز کاردرمانی معرفی کردن که ده جلسه رو یکجا پول گرفت و حتی نذاشت من برم تو مرکز و گفت برو نیم‌ساعت دیگه بیا، بعدش فهمیدم که دانشجو با بچه ام کار میکرده بعد رفتم یه جا دیگه که پیشرفت کرد تا حدودی منتهی چون همه کنار هم کار میکردن بچه ام از گریه بقیه بچه‌ها گریه اش میگرفت،

تا اینکه اومدم نی نی سایت و از طریق نظرات اینجا رفتم کلینیک توان افزا پیش دکتر امین نصر، هم مریض دیگه ای تو اتاق نبود هم خودشون فوق العاده علمی، با اخلاق و با تجربه بودن، خدا رو شکر تو عرض دو ماه بچه ام کامل از این رو به اون رو شد، خواستم از تمام مادرایی که کمک کردن و نی نی سایت تشکر کنم،

آدرس مرکز توان افزا هم جابجا شده و رفتن خانه اصفهان خیابون رزمندگان 

شماره منشی شون

09103609600

09303126475

انشاالله همه بچه های بیمار زود خوب بشن

من نمیدونم این ادمین و بازار یابا با همون جملات تکراری میان وسط اقلا کلماتتون رو عوض کنید 

کاردرمانی باید در محدوده خونه خودتون مراجعه کنید چون طولانی و انرژی بر هست 

مرکز آرمان رو اصلا توصیه نمیکنم روح و روان بچه ها رو داغون میکنه 

هر محدوده هم کاردرمانی هست 

خانم جلیلی رودکی، آقای آزادی ناژوان، کلینیک وابسته به دانشگاه مرکز محکم کار زینبیه، آقای جهرمی کاوه، خانم ترکان هانه اصفهان ، آقای فرجی دروازه تهران، خانم امینی و خانم مهتاب سهرابی نجف آباد، آقای ولی شیری مفتح، هر جای اصفهان کاردرمانگر خوب هست 

خطاب به شما که گفتین مدرک فلانی کارشناسی هست کاردرمانی با کارشناسی یاد میگیره و سایذ مدارک فقط به درد دانشگاه میخوره نه بیمار باید ببینید اون درمانگر چقدر به درد بچه تون میخوره و چقدر بچه پیشرفت داشته انشالا که بهتر. شده باشه

مرکز توان افزا راه افتاده تو هر لینک نی نی سایتی در مورد کار درمانی، داده براش زیر پستها تبلیغ  کردند. دکتر جان اینها ضدتبلیغه، تازه مطمئن میشیم نیایم اونجا!

معلومه هوش درست درمونی نداری که اینو نمی فهمی، اونوقت چطور بچمون رو بسپاریم به تو