2777
2789
من نمیدونم این ادمین و بازار یابا با همون جملات تکراری میان وسط اقلا کلماتتون رو عوض کنید کاردرمانی ...

سلام عزیزم دیدم شما چند جارو معرفی کردی کاردرمانی و گفتاردرمانی خوب لطفا (محدوده دروازه شیراز )اگه می‌شناسید معرفی کنید .تشکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دیدم شما چند جارو معرفی کردی کاردرمانی و گفتاردرمانی خوب لطفا (محدوده دروازه شیراز )اگه م ...

سلام دروازه شیراز گفتاردرمانی اقای قاسمی هستن ادم باتجربه و باسابقه ای هستن 09132251165

فکر کنم خودشون کاردرمانی هم نیرو دارن اگر پیدا نکردین بگین تا بازم چک کنم براتون دروازه شیراز

سلام دروازه شیراز گفتاردرمانی اقای قاسمی هستن ادم باتجربه و باسابقه ای هستن 09132251165فکر کنم خودشو ...

سلام خیلی  ممنونم از پاسخ تون .وقتی تاپیک ها رو خوندم  احساس کردم شما جزدسته تبلیغاتی ها و بازاریاب ها نیستین.بازم تشکر.اگه خود دروازه شیراز هم نباشه حوالی باشه مشکلی نیست.برام کاردرمانگر موفق و با تجربه خیلی مهمه  حتی مهمتر از گفتار درمان هست .می‌شناسید سپاسگزار میشم معرفی کنید.یک دنیا ممنونم از لطفتون   الهی خیر ببینید 

سلام خیلی ممنونم از پاسخ تون .وقتی تاپیک ها رو خوندم احساس کردم شما جزدسته تبلیغاتی ها و بازاریاب ...

سلامت باشید انشالا که براتون موثر باشه  اطراف دروازه شیراز و نزدیکش تقریبا میشه وحید خانم صادقی کاردرمانگر باتجربه ای هست کاردرمانی نوشید ذهنی و جسمی اگر هنوزم اونجا باشه +989336495959

فقط برای کاردرمانی  جسمی اگر میخواین خانم جلیلی سه راه سیمین کار خودشون و تیمشون عالیه 09137276056

توی وحید خانم پیرعلی هم کاردرمانی ذهنی خیلی باتجربه هستن ولی ویزیتشون خیلی بالاست، 

در خدمتم بازم اگه سوالی داشتن ❤️❤️🌹

سلامت باشید انشالا که براتون موثر باشه اطراف دروازه شیراز و نزدیکش تقریبا میشه وحید خانم صادقی کارد ...

سلام خدمت شما بسیار سپاسگزارم از لطف و بزرگ‌منشی شما دوست عزیز 

مجدد تشکر می کنم از راهنمايي بی دریغ و خالصانه تون

الهی که سلامت و خوش باشی

سلام خدمت شما بسیار سپاسگزارم از لطف و بزرگ‌منشی شما دوست عزیز مجدد تشکر می کنم از راهنمايي بی دریغ ...

عزیزم کاردرمانی حافظ سمت اتوبان خرازی رو حتما برو. یه بار که بری هم فضا رو ببینی که چقدر تمیز و عالیه و هم کار دکترهاش رو خیالت راحت میشه. ایشالا همیشه خودت و کوچولوت سلامت باشید   

سلام ببینید کلینیک زیاد هست و کلی کار درمان من بهترین هاشو که می شناسم معرفی می کنم البته هر کدام توی یه بخش بهتر هستن و بعد هم فاصله تا محل زندگی برای انتخاب در نظر بگیرید 

دکتر آزادی هست فکر کنم میرزا طاهر باشه ۰۹۱۳۳۰۴۱۴۴۵

خانم دکتر خزعلی هست دروازه شیراز بلوار دانشگاه هست ۰۹۹۲۲۰۳۶۹۲۶

اینا هم هیات علمی دانشگاه هستن هم PhD دکترای تخصصی کاردرمانی

خانم جلیلی هست خیابان سهروردی ایشون هم هیات علمی دانشگاه هست 

بعد خانم پیر علی شنیدم و بعد کلینیک های دیگه کارشناس ارشد و کارشناس هستم.  اینها هر کدوم تو یه چیز تخصص تر کار کردن تصادف شکستگی دکتر آزادی و خانم جلیلی زیر هجده سال و کودک دکتر خزعلی تخصصی هستن. فقط بخواید زیر نظر خودشون باشید اگه خودشون باشن بهترین هستن

امید وارم مفید باشه