2777
2789
عنوان

بیاید نفرین کنید😲😲😢😭

186 بازدید | 12 پست

خانواده شوهرم خیلی خیلی بد و بدجنس هستند اینقدر دخالت کردند که زندگیمو خراب کردند

خدا ازشون نگذره دوست دارم هر چه زودتر سزای کاراشون ببینن شما دعااااا کنید تورو خدااااا😭😭😭

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است

نه عزیزم به خودت برمیگرده. خدا به راه راست هدایتشون کنه

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین دو سر داره نکن

بسپار به خدا فقط

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

درکتتتت میکنم،  دو تا نفرین آبدار بکن، بعد دیگه بیخیال شو، چون برای سلامتی خودت ضرر داره

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
نفرین نکن فقط بسپار به خدا ولش کن

حالم بده وقتی میبینم زندگیم الکی از هم پاشید بخاطر اینا به خدا هیچکس باور نداره

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است
درکتتتت میکنم،  دو تا نفرین آبدار بکن، بعد دیگه بیخیال شو، چون برای سلامتی خودت ضرر داره

خیر نبیننن ایشاااااااااااااااااالله زندگی دخترشم خراب بشه ایشاالله

خدا رسواشن کنه

خیر نبیننن ایشاااااااااااااااااالله زندگی دخترشم خراب بشه ایشاالله خدا رسواشن کنه

وای 😂😂🤭😅

((می‌دونم الان حوصله نداری ولس ایشالله از لحاظ معنی ،معنی اشتباه میده،باید بگی ان شا الله،

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
وای 😂😂🤭😅 ((می‌دونم الان حوصله نداری ولس ایشالله از لحاظ معنی ،معنی اشتباه میده،باید بگی ان ش ...

😭😭😢