2777
2789

چرا بیشتر مردا خیلی بدن چرا انقدر زود وا میدن؟

چرا همزمان میتونن چند نفر رو وابسته خودشون کنن؟ 

چرا احساسات و ناراحتی دیگران براشون مهم نیست؟ 

چرا انقدر دیر متوجه میشن وقتی هم متوجه بشن براشون مهم نیست؟ 

چرا من باید عاشق کسی بشم ک دلش کاروانسرا؟

چرا انقدر زبونش چرب و نرمه با اینکه میدونم سمه ولی خیلی دوسش دارم سخت میتونم فراموشش کنم

من حتی باهاش نبودم ولی حسمو بهش گفتم اونم گفت دو طرفش ولی شرایط اوکی نیس 

دوستم تو چت امتحانش کرد قرار خونه خالی گذاشت😭😭

دلم میخواد برم ی جایی گریه کنم جیغ بزنم 

دلم میخواد زود زمان بگذره یادم بره

خدایا کی تموووم میشههه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم جواب این سوال مهم تره که چرا ما خانما زود دل می‌بندیم و وابسته میشیم؟

شاید اگر خودمون رو بیشتر دوست داشته باشیم دیگه عاشق هرکسی نشیم و هرکسی رو مناسب خودمون ندونیم

یه عدهدپسرا کلا قصدشون رابطه عاشقانه و متعهدانه نیس.فقط میرن سرگرم بشن لذت ببرنهیچ وابستگی ندارندیدم ...

ای کاش خدا ی چیزی میذاشت داخل وجودشون میتونستن احساسات قلبی دخترا رو درک کنن، همون قدر زجر بکش

خودتو ناراحت نکن این یک

دوما اینکه همه مردا بد نیستن هستن مردایی که نجابت و حیا دارن همه رو با یه چشم نبین

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی

صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

چرا ناشکری می‌کنی؟همون بهتر که اولش فهمیدی چه آدمیهخوب بود ازت سوءاستفاده میکرد بعد میفهمیدی

انقدر دوسش داشتم کلی با خودم کلنجار رفتم تا 6،7 ماه جرات نکردم برم بگم احساسمو 

این اولین پسری بود ک واقعا عاشقش شدم نمیخواستم انقدر ناشی باشه ناشکری نمی‌کنم حالم بده

اونقدر عاشق خودت شو و ب خودت عشق بده ک هیچ نری با چرخوندن زبونش نتونه تو دلت وارد شه، حرف زدن برا مردا یه وسیله و ابزار برای بردن دل خانوماس، مردی ک عاشقه در عمل عشقشو نشون میده، با ازدواج و حمایت و مراقبت، در قلبت رو زود ب روی هیچ مردی باز نکن، چون تهش میشه همین حال و روز، بذار اول ی مرد برات پر پر بزنه و خودشو اثبات کنه بعد دل ببند

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊