2777
2789
عنوان

فامیل عجیب

702 بازدید | 51 پست

من یک دختر عمو داشتم همسن خودم ولی توسن ۱۸ سالگی باهم قطع ارتباط کردیم چون دیگه به من محل نمیزاشت و ادم حسابم نمیکرد کلا چون اون دانشگاه قبول شد و من پشت کنکوری شدم سالهای بعدشم همینطور ماشین خرید و سرکار رفت من هیچی

مامانشم با خانواده من و خودم رفتار خوبی نداشت همش میگفت دختر من خیلی خوبه موفقه 

و منو تحقیر میکردن که تو عقب افتادی فلان دختر من لباسای گرون میخره خرجش اینقدره فلانه 

فامیلم خیلی دوسش داشتن مثلا تو این قطع ارتباط اون با من سرد شد ولی فامیل همه طرف اون بودن کلی عمه هام قربون صدقش میرفتن ولی جواب سلام منو نمیدادن حتی کلا کل فامیل با من تو زاویه رفته بودن به واسطه غیبت ها و اینحرفا

حالا گذشت و چند ماه پیش دختر عموم سرطان گرفت و فوت شد اون اواخر عمرش اشتی کردیم من رفتم اشتی کردم اصلا 

ولی الان که فوت کرده مامانش از من عصبانی و متنفره به مامانم محل نمیزاره اینطوریه که چرا تو زنده ای و دختر من مرده

اخه من چیکار کنم من که نکشتمش خودش فوت کرد من از خدامه اصلا بمیرم زودتر 

مامانم میگه چرا نمیمیری اونا با من خوب بشن

زنعمومم من هرچی میخرم نیگه دختر منم خیلی دوس داشت بخره خیف فلان 

خب دختر عمومم خیلی چیزاداشت که من ارزوشو دارم ولی هیچوقت نمیتونم بخرم چیکار کنم

زنعموم همش با تنفر به من نگاه میکنه بقیا فامیلم همینن دوسداشتن من بجای اون فوت میکردم 

یکبار اساسی بشور و پهن کن 

بعد اتو بزن 

هیچی نمیگی پررو شدن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاککک بر سرشوننن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فقط به من بگو چطور میتونی سکوت کنی انقد ریلکس و خونسرد باشی

من جای تو بودم الان از دعوای لفظی گذشته خون و خون ریزی راه می‌انداختم بفهمن با کی طرفن و ساکت بشینن سر جاشون 

ریدم به فامیل

چیه این فامیل خوبه  که چی اونا چی تو به اونا مربوط دختر چرا حرف چندتا ادم که حالیشون نیست چی میگن قبول میکنی اصلا همون موقع باید قطع ارتباط میکردی

هنوزم دیر نشده تا نریدن تو زندگیت تمومش کن

...

بگم خیلی معذرت میخوام که زنده ام

وا 

بزن تو دهنشون 

در برابر این بیشعورها سکوت کنی پرروتر میشن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)