2777
2789
عنوان

کسی درمانی برای این کهیر میشناسه؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 34 پست
فقط ببر دکتر. اینجا کسی دکتر نیس ک سر دربیاره ی چی میگن بدتر میشه  

آخه ویروس دوباره زیاد شده ترسیدم ببرم یه مریضی دیگه هم بگیره الان سدر زدم به بدنش خارشش کم شه صبح میبرمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه ویروس دوباره زیاد شده ترسیدم ببرم یه مریضی دیگه هم بگیره الان سدر زدم به بدنش خارشش کم شه صبح می ...

اره ویروس وحشتناک زیاد شده هرکی رو می‌شنوم گرفته. دوتا ماسک بزنید. منم سرماخوردگی گرفتم 2روزه افتادم تو خونه خوب ک نشدم بدتر شدم 

سلام عزیزم تو یه تاپیکی پست شما رو دیدم درمورد دوست خیالی دخترتون خواستم جواب بدم دیدم قفل شده اومدم بگم بهت ما هم یه خونه قدیمی داشتیم تو تمام مدت 12 سالی که اونجا زندگی کردیم ارامش نداشتیم همش یه مردی میدیم که از پشت پنجره مارو نگاه میکنه البته میدونستیم ادمیزاد نیست چون در حالت عادی کسی اگه پشت پنجره می ایستاد اصلا مشخص نمیشد از بس کرسی خونه بلند بود ولی این اقا از کمرش مشخص بود ازاری نداشت اما خب فکر کن یکهو نصفه شب بیدار بشی ببینی یکی داره بهت لبخند میزنه نگاه میکنه. وحشتناک واقعا. 

بعضی ادم ها به اصطلاح مدیوم هستن اجنه رو میبینن برای همین کسی که نمیتونه ببینه فکر میکنه طرف خیالاتی شده ما پنج تا برادر خواهریم که چهارتامون می‌دیدیم حتی مادرمون هم نمی‌دید البته خدا رو شکر اون خونه رو فروختیم دیگه ندیدیمش 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
سلام عزیزم تو یه تاپیکی پست شما رو دیدم درمورد دوست خیالی دخترتون خواستم جواب بدم دیدم قفل شده اومدم ...

نظر شما اینه اونی که دخترم میدید دوست خیالیش نبوده؟ خودم هنوز کامل مطمئن نیستم بعضی وقتا اونایی که دیدن مشخصاتشو میگن با چیزی که دخترم تعریف میکرد مطابقت داره سه سالگی هم سنی نیست که بچه بتونه اینقدر دقیق خیال پردازی کنه، شما اذیت نمیشید این چیزارو میبینید؟مشکلی تا حالا براتون پیش نیومده؟

نظر شما اینه اونی که دخترم میدید دوست خیالیش نبوده؟ خودم هنوز کامل مطمئن نیستم بعضی وقتا اونایی که د ...

بچه رو خوب نمیشه دقیق مطمئن شد ولی دختر منم دوست خیالی داره سه سالشه اما توصیفاتی که میکنه اسم هایی که روشون میزاره میفهمم منظورش دوست واقعیش هست و الان داره وانمود میکنه دیگه خودتون باید تشخیص بدین بجه داره ادا درمیاره یا واقعا میبینه خداروشکر برای ما هیچ کدوم مشکلی پیش نیومد و خواهر وسطیم یه مدت خیلی مریض شد کارش به دکتر و قرص ارامبخش کشید ولی میگم خونه رو که عوض کردیم دیگه مشکلی برامون پیش نیومد

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

سلام عزیزم خوبی 

عزیزم پستت رو راجب دوست خیالی دخترت خوندم اومدم کمکت کنم 

عزیزم کاملا مشخصه ک غلام کیه 

حسابی حواست به دخترت باشه ک خدایی ناکرده یه بلایی سرش نیارن

اگر شرایطشو داری حتما خونه رو عوض کنید و تو خونه جدید همه گوشه های خونه رو سرکه بریز 

همیشه هم سعی کن قران پخش کنی 

ترسی نشون نده اصلا 

فقط به هیچ وجه به هیچچچچ وجه پیشه دعانویس نرو 

تاکید میکنم اصلاااا به دعانویس فکرنکن 

اگر شرایط اسباب کشی نداری 

باز همه گوشه های خونه رو سرکه بریز اسپند همیشه دود کن قران با صدای بلند پخش کن تو خونه 

به دخترت شجاعتو یاد بده اونا سمت ادمایی ضعیف میرن یادش بده از هیچی نترسه مخصوصا از تاریکی 

به گردن دخترتم یه آیت الکرسی اویزون کن 

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
سلام عزیزم خوبی  عزیزم پستت رو راجب دوست خیالی دخترت خوندم اومدم کمکت کنم  عزیزم کاملا م ...

چند ماه دیگه اسباب کشی داریم شکر خدا چند وقتیه از غلام خبری نیست دخترم اصلا از هیچی نمیترسه تنها هم تو خونه میمونه چشم سرکه هم میریزم ممنون از راهنماییت