بچع ها دخترم ۲ ماهه دنیا اومده همش میگع بچه منه مال تو نیس امروز تو تاپیکای قبلم هس زنگ زده بود میگف دخترم چیزیش بشه خونه باباتو به اتیش میکشم گفتم دختر مال منه میگف قبل اینکه مال تو باشه مال منه سرم داره میترکه شوهرم اصلا پشتم نیس دلم طلاق میخاد ولی بخاطر دخترم نمیدونم چیکار کنم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لبخند بزن و ولش کن حرص خوردن و بحث کردن واسه حرفای مفت آدم پوچ یعنی خودتو اوردی تو حد درک وشعورش خودتم میفهمی این حرف از بنیاد چرته پس اهمیت نده هر واکنشی بدی بیشتر گره میخوره
شوهر منم میگه اگه بچه دار بشیم بچه مال منو تو نیست مال مامان بابامه ...میگه خانواده من همه کسش میشن ولی خانواده تو فقط یه فامیل حساب میشن😑
عضو گروه بنفش....وزن اولیه ۷۰😮....هدف اول ۶۵.😌...هدف دوم..۶۰😊.......هدف سوم ۵۶....😍تاریخ شروع رژیم۱۱ ابان. سایز ها..دور ناف:۹۰🙄دور سینه:۹۸😑دور شکم۹۵.دور بازو:۳۱🤨دورمچ دست۱۶😶رور باسن:۱۰۴😮دور ران:۶۱😐دورساق پا:۴۰☹️دور مچ پا:۲۵.😟تا سن ۲۶ سالگی به تمام ارزوهام میرسم . میدونم حال و روزم روز به روز عالی میشه و به طور شگفت انگیزی سلامتیمو به دست میارم میدونم که تا اخر عمر شاکر خداوندم که بهم سلامتیمو برگردوند..من صاحب فرزند زیبا و سالمی میشم و از طعم مادر بودن لذت میبرم. تو زندگیم عشق و از طرف همسرم احساس میکنم.میدونم تا اخر عمر در کنار همسرم و بچه هام بهترین زندگیو سپری میکنم. خداجونم شکرت .برای برآورده کردن تمام آرزوهام مخصوصا سلامتی😍☺