2777
2789
عنوان

مادر شوهرم مبگه دختر منه دختر تو نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2334 بازدید | 105 پست
متوجه نشدم؟میخواد بچتو ازت بگیره یا نه کلا دوسش داره اینجوری میگه؟

میگه دختر خودمه نوه اولشونه مثل ندید بدیدا رفتار میکنه همع کارای بچمو خودش انجام میده اصلنم به من نمیگه .

مشکل زیاد دارم کاش فقط این بود شوهرم اصلا پشتم نیس همش دعوا داریم دلم طلاق میخاد نمیدونم دخترمو چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبون داشته باش. بگو باشه مال تو، بیا اینجا تر وخشکش کن. شیرش بده بخوابونش اگه نتونستی خونتو آتیش میزنم. عمرا بتونه یک ساعت نگهش داره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

وا یعنی چی جوابشو درست حسابی بده ها دوروز دیگه بچت بزرگ شه قشنگ یه کاری میکنه حسابی وابستش شه 

دیگه به ی جایی رسیدم‌میخام‌دخترمو بهشون بدم فقط خودمو نجات بدم از دیشف چیزی نخوردم سرم داره میترکه شوهرم اصلا دوسم نداره از خداشه طلاقم بده منم‌اگ تا االان موندم بخاطر دخترمع

میگه دختر خودمه نوه اولشونه مثل ندید بدیدا رفتار میکنه همع کارای بچمو خودش انجام میده اصلنم به من نم ...

عزیزم منم شرایط تورو داشتم دقیق ..منم پسرم نوه اولشون بود مادر سوهرم کلا خونمون بود خدایی کمکم کرد تا بزرگش کنم درسته دخالت زیادم میکرد ولی همینک کمک دستم بود خوب بود

من الان بچم سه سالشه  بازم بعضی وقتا میاد میبره چن ساعت پیش خودش خیلی دوسش داره و مواظبشم هست

منم مشکلی ندارم حسابی استراحت میکنم😃

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
زبون داشته باش. بگو باشه مال تو، بیا اینجا تر وخشکش کن. شیرش بده بخوابونش اگه نتونستی خونتو آتیش میز ...

نمیشناسیش نگهش میداره بخدا حتی هزار دفعع گفته طلاق بگیرید خودم دخترمو بزرگ میکنم

دیگه به ی جایی رسیدم‌میخام‌دخترمو بهشون بدم فقط خودمو نجات بدم از دیشف چیزی نخوردم سرم داره میترکه ش ...

جلوشون وایسا حرفشون خیلی مضخرفه مگه بچه اسباب بازیه ک ماله اونه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
اونوقت اینجوری انتظار سیسمونی هم دارن؟

منم یه روز جلو کل خانوادش گفتم پس لطف کن به همه کسش بگو براش سیسمونی بگیره خانواده من فقط فامیله هیچ وضیفه ای ندارن.

عضو گروه بنفش....وزن اولیه ۷۰😮....هدف اول ۶۵.😌...هدف دوم..۶۰😊.......هدف سوم ۵۶....😍تاریخ شروع رژیم۱۱ ابان.   سایز ها..دور ناف:۹۰🙄دور سینه:۹۸😑دور شکم۹۵.دور بازو:۳۱🤨دورمچ دست۱۶😶رور باسن:۱۰۴😮دور ران:۶۱😐دورساق پا:۴۰☹️دور مچ پا:۲۵.😟تا سن ۲۶ سالگی به تمام ارزوهام میرسم . میدونم حال و روزم روز به روز عالی میشه و به طور شگفت انگیزی سلامتیمو به دست میارم میدونم که تا اخر عمر شاکر خداوندم که بهم سلامتیمو برگردوند..من صاحب فرزند زیبا و سالمی میشم و از طعم مادر بودن لذت میبرم. تو زندگیم عشق و از طرف همسرم احساس میکنم.میدونم تا اخر عمر در کنار همسرم و بچه هام بهترین زندگیو سپری میکنم. خداجونم شکرت .برای برآورده کردن تمام آرزوهام مخصوصا سلامتی😍
عزیزم منم شرایط تورو داشتم دقیق ..منم پسرم نوه اولشون بود مادر سوهرم کلا خونمون بود خدایی کمکم کرد ت ...

من کاش فقط این مشکلو داشتم شوهرم پیش همه بهم بی احترامی میکنه به خانوادم فوش میده کلا من و خار کرده پیش همه هیچ وقت پشتم نیس اگ ی روز نریم خونه مامانش اونروز جنگه