2777
2789

ما ی خانواده ور جمعیتم.داداش بزرگم از وقتی ک ازدواج کرد کم کم ازمون فاصله گرفت و الان هفت ساله قطع ارتباط.ما مطمنیم که زنش نمیخواد باهامون ارتباط داشته باشه و داداشمم جوریه که هرکی هرچی بگه میگ چشم.ازونطرف همسرشم  درصورتی با ما راه میاد ک مثلا رییسش کنیم و تو همه چی نظر بده مابگیم چشم و..در صورتی ک واقعا آدن عاقلی نیست

حالا کلا ماخیلی ناراحتیم که داداشم و نمیبینم حتی جواب زنگمونم نمیده. خیلیم ازش دلخوریم  داداش بزرگمونه نه تو عروسیمون شرکت میکنه نه بچه هامونو دیده ن هیچی😞

به نظرتون باهاشون آشتی کنیم؟چه جوری؟

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

من حالا فرض و بر این گذاشتم که دو طرف قد هم مقصریم..میخوام خانوادم همیشه دور هم جمع باشن و شاد

حالا چکار کنم ارتباط  دوباره از سر بگیره بنظرتون؟ با اینک من کوچک ترین عضو خانوادم😐

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

نه همچین داداشیو میخوایی چیکار ؟؟؟؟؟؟ 

۷ سال هرجا بوده بزار بقیه عمرشم همونجا باشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همچین داداشیو میخوایی چیکار ؟؟؟؟؟؟  ۷ سال هرجا بوده بزار بقیه عمرشم همونجا باشه

آخه خیلی دلم میگیره ازینک جاش خالی😞از طعنه و کنایه اقوام دلم میگره

بنظرم هیچ کاری نمیتونید بکنید نهایت اگر داداشت از این پولکی ها باشه با پول اینا بتونید بسمت خودتون بکشیدش

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
امکان نداره بدون دلیل محکمی فاصله گرفته باشه قطعا اذیت شده

ببین منم میگم شاید دلگیره ولی انقدری نبوده ک انقد فاصله بگیره حتی چن بار زنگ زدیم مامانم رفته پیشش گفته مشکلت چیه حتی گفته اگ ارث میخوای بیا ببر ولی گفته من خانواده ندارم

آخه خیلی دلم میگیره ازینک جاش خالی😞از طعنه و کنایه اقوام دلم میگره

دلت نگیره فکر کن نیست 

هرکی هم طعنه زد بگو زنش از ما جداش کرده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
چقدر بی عاطفه س برادرت 😐

خیلی دلم میگیره ازش..وقتی بقیه داداشا هوای خواهراشونو دارن داداش من بودو ونبودش یکیه

خب اول پیام احساسی بفرست براش بعد هم بهش زنگ بزن بگو دلمون براتون تنگ شده و ازین حرفا

یبار برای عروسیمون زنگ زدم بهش میگ باید اول زنگ بزنی به همسرم راضیش کنی تا بیام کنم زثرم اومد زنگ نزدم..فکر کن واسه عروسی خواهرت نری

بنظرم هیچ کاری نمیتونید بکنید نهایت اگر داداشت از این پولکی ها باشه با پول اینا بتونید بسمت خودتون ب ...

ببین با اصرار اینا میتونیم رابطه رو ازیر بگیریم ولی بنظرت ارزش داره؟

ببین با اصرار اینا میتونیم رابطه رو ازیر بگیریم ولی بنظرت ارزش داره؟

بلاخره برادرت هست و همیشه ارزش داره 

باید نقطه ضعفش پیدا کنی از اون طریق اقدام کنید مامانت چی میگخ

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند