2777
2789

در حالی که رفته بود مزون لباس دوخته بود و ارایشگاه رفته بود ارایش وی ای پی 

ولی به غیر از ۴۰۰ تومن شاباش هیچ کادو و هدیه ای بهمون نداد 

اون موقع عقد بود 

حالا هفته دیگه عروسیش به نظرتون ما چی براش ببریم 

اصلا چبزی ببریم یا نه چون اونا عقد فرمالیته هم قبل از شروع مراسم دارن و مردم سر عقدی میدن اگر ماه هیچی نبریم جلو بقیه ضایع نمیشه؟ 

احتمالا چون مجرد بوده و خانوادش کادو دادن اون نداده

خب شما هم شاباش بدین

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو فامیل ما رسمه افرادی که مجردن با عقد کردن اما سر خونه زندگیشون نرفتن کادو مستقل نمی‌دن احتمالا تو فامیل شوهرتون هم این رسمه در جریانه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
هدیه ببرید قرار نیست با هر رفتاری ما تربیت خودمون رو فراموش کنیم

اخه شوهرم برای اینکه دختر عمم ۲ تومن کادو اورده بود چند ماه پیش بچه اش بدنیا اومده بود گفت هیچی بهش نمیدی 

و منم ندادم 

الان زورم میگیره برای خانواده خودم اینطوری میکنه بعد من برای خاله ای که هیچی نداده بخوام حتی شده یک میلیون تو‌ پاکت بدم

تو فامیل ما رسمه افرادی که مجردن با عقد کردن اما سر خونه زندگیشون نرفتن کادو مستقل نمی‌دن احتمالا تو ...

نه گفتن دست و بالش تنگ بوده بعد دو میلبونم از کسی قرض میکنه ولی تو عروسی دلش نمیاد بده

اخه شوهرم برای اینکه دختر عمم ۲ تومن کادو اورده بود چند ماه پیش بچه اش بدنیا اومده بود گفت هیچی بهش ...

اولا اگه شوهرتون اینجوریه مطمئن باش دور از چشم شما هدیه میده

دوماً همیشه یه پولی داشته باشید که شوهرتون نه آورد شما دست خالی نباشی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یعنی مادربزرگ یا پدر بزرگ همسرت کادو نیاوردن؟خاله چون عقد بودن گذاشتن پا حساب اونا

نه گفتن دست و بالش تنگ بوده بعد دو میلبونم از کسی قرض میکنه ولی تو عروسی دلش نمیاد بده

رسم دارن چون ی عقد کرده دیگه هم تو فامیلشون بود که این اورد کادو