2777
2789
چه تاپیک قشنگی من قدر شناسی میکنم از زحمتاش و پول دادناش جلو بقیه توی جمع احترامشو دارم.میخاد حرف ...

همه این مواردی که گفتید درسته و همشون تو اخلاق خوب شما و زبان نرم و خوب صحبت کردنتون خلاصه میشه،شما خوب یاد گرفتید که آقایون چی میخوان

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
اه اه ول کنید تو رو خدا همینکه به این چیزا اهمیت ندید همش دنبال این نباشید که شوهرتون راضی نگه دارید ...

شاید چند ساله اول راهکارتون عملی باشه ولی بعد از مدتی دیگه براتون تره هم خورد نمیکنن.

کلا احترام چیزبدی نیست همونجور که دوس داری باخودت رفتار بشه با طرفتم همون رفتارو کنی گناه که نمیکنی ارامشت بیشتره.

ولی میخای با بد جنسی به خاستت برسی نهایت چند سال بتونی ولی بعدش باید رویه رو عوض کنی

همون اول خوب باشی که ایراد نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید چند ساله اول راهکارتون عملی باشه ولی بعد از مدتی دیگه براتون تره هم خورد نمیکنن. کلا احترام چی ...

من نمیگم احترام نزارن ولی بنظرم اینکه همش میان اینجا تاپیک میزنن چیکار کنم شوهرم بیشتر بمن توجه کنه و این چیزا رو منظورم وگرنه خیلی خوبه که با هم مهربون باشن و احترام بزارن

شاید چند ساله اول راهکارتون عملی باشه ولی بعد از مدتی دیگه براتون تره هم خورد نمیکنن. کلا احترام چی ...

زبان سرخ،سر سبز دهد بر باد

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
همه این مواردی که گفتید درسته و همشون تو اخلاق خوب شما و زبان نرم و خوب صحبت کردنتون خلاصه میشه،شما ...

اره دقیقا

سعی میکنم توی چچیزایی که نظراتمون مخالفه بگم به نظر من فلان چیز درسته باز خودت میدونی و ایشون همون کاریو میکنه که من نظر دادم.ینی جوری خاستمو نمیگم‌که لج همسرمو دربیارم.

زندگی ارامش میخاد من خداروشکر دنبال لجبازی و دعوا نیستم.

ینی از پارسال به اینور اینجوریه قبلش لجباز بودمو غر غرو کوتاه نمیومدم و....

پس بخاین عوض بشین میشین و میتونین

خیلی هم راحت بود خودم باورم نمیشه

اره دقیقا سعی میکنم توی چچیزایی که نظراتمون مخالفه بگم به نظر من فلان چیز درسته باز خودت میدونی و ا ...

افرین،عالیه.

من نمیگم احترام نزارن ولی بنظرم اینکه همش میان اینجا تاپیک میزنن چیکار کنم شوهرم بیشتر بمن توجه کنه ...

باید به درک عمیق برسی که زندگی رو چجوری نگاه کنی.از چه جهتی نگاه کنی.

اگر دنیا رو فقط با چشم خودت ببینی که دوس داری همه چی طبق خاسته های تو انجام بشه و فکر نمیکنی که طرف هم یه خاسته هایی از تو داره و تو اونارو رد کردی.

من میگم ادم خودخاه نباشه تو زندگیش خوشبخته چون هم خودشو درک میکنه هم طرفشو.وقتی همیشه حق رو به خودمون بدیم معلومه که از طرفمون ناراحت میشیم