2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تمرین کنید که نرم و خوب صحبت کنید،دیگه چیزی نیاز ندارید.من کاربر آقا هستم.

شما متاهلید ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

صبرم زیاده، سخت گیر نیستم ، سعی میکنم محیط خونه تا جایی که میشه مرتب باشه، غذاهم سعی میکنم همیشه اماده باشه، اهل خاله زنک نیستم ، اکثرا با همسرم حتی اگه اشتباه حرفی رو میزنه همون موقع بحث نمیکنم ، همیشه هم سعی کردم احترام نگه دارم البته این همیشه دوطرفه بوده 

اه اه ول کنید تو رو خدا همینکه به این چیزا اهمیت ندید همش دنبال این نباشید که شوهرتون راضی نگه دارید ...

عزیزم بله اینکه کاملا درسته.

اول از همه باید خودمون در اولویت باشیم.

اما بعد از اون به عنوان یک طرف رابطه هم وظایفی داریم قطعا.

همونطور که متقابلا اقا هم وظایفی در قبال ما داره.

چه تاپیک قشنگی

من قدر شناسی میکنم از زحمتاش و پول دادناش

جلو بقیه توی جمع احترامشو دارم.میخاد حرف بزنه نمیپرم وسط حرفش.

به دخترم یاد دادم که باباشو دوس داشته باشه و اجازه نمیدم بهش بی احترامی کنه.

وقتی ازش پول میخام بگیرم مث طلبکارا نیستم و با احترام درخواستمو میگم.

وقتی از سر کار میاد میرم جلوش و بهش دست میدم.

میاد خونه میوه های خوبو جلوش میذارم.

ازش میپرسم شام چی دوس داره درست کنم.

خیلی کارا میکنم.

از نظرم احترام دو طرفه اس اون احترام منو داره جلو خانوادش بی حرمتم نمیکنه کسی چیزی بهم بگه طرفمو میگیره.پشت سر ازم تعریف میکنه.

خلاصه اینکه با عشق زندگی میکنم باهاش ازدواج کردم که تا اخر عمرم باهاش باشم پس احترامشو نگه میدارم که اونم احتراممو نگه داره و مجبور نباشم زورکی تحملش کنم.در ضمن من این کارا رو از خودم شروع کردم.

ینی شوهرم از اول اینجوری نبود اینجوری شد

عزیزم بله اینکه کاملا درسته. اول از همه باید خودمون در اولویت باشیم. اما بعد از اون به عنوان یک طر ...

اینی که میخوای وظیفه نیست بابا معمولی باش لازم نیس خودتو واسه راضی نگه داشتن ینفر اذیت کنی این نظر من