۱۵هفته باردارم و دو روزه آنفلوآنزا گرفتم و عطسه میکنم احتمال داره برا جنینا ضرر داشته باشه؟کیسه اب پاره بشه یا دهانه رحم باز بشه ؟خیلی نگرانم بعد عطسه زیر دلم درد میکنع
برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو آنفلوآنزا گرفتی افتادی رو عطسه من از حساسیت دوماه تموم همش عطسه میکردم هیچ دارویی نمیتونستم بخورم.... شکمم از بس درد گرفته بود حس میکردم رفتم بدنسازی..... ولی خداروشکر بچم چیزیش نشد...
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
سلام عزیزم ان شاءالله خوب میشی نگران نباش چیزی نمیشه فقط توب شدی برو واکس انفولانزا بزن
۱۰ روز پیش زدم عزیزم ولی ...مرسی برا نینیا دعا کن
برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
یاد خودم افتادم تو بارداری هر روز عطسه داشتم هر روز ☺️
مشکلی پیش نمیاد ؟من شکمم سفت میشه نگرانم کرده
تو آنفلوآنزا گرفتی افتادی رو عطسه من از حساسیت دوماه تموم همش عطسه میکردم هیچ دارویی نمیتونستم بخورم ...
خدا رو شکر برا منم دعا کن
این علائم شمارو منم داشتم ولی دکتر گفت اگه ماههای بالا تر بودی احتمال زایمان زود رس و اینا داشتی ولی چون هنوز کوچیکه خطری تهدیدش نمیکنه
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
دکتر نرفتم ولی فقط دو تا استامینوفن ۵۰۰ساده خوردم البته شرایط شما فرق میکنه سه ماهه اول حساسترعه
خودت ویروس گرفتی یا کسی داده بهت؟؟ نگران نباش چیزی نمیشه به دنیا میان این روزات یادت میره ولی اگه ض ...
از همسرم گرفتم هرچند خیلی مواظب بودیم انشالله اون روز برسه نینیا سالم دنیا بیاان