2777
2789

یه شغلی با درآمد ماهانه ۱۰۰ میلیون بده.(نخندین،هرچیزی برا ماها هم که قشر متوسطیم امکان پذیره)

برا هممون یه خونه ۲۰۰ متری که داخلش رو هرطور که دلمون میخواد دیزاینش کردیم.البته با یه استخر جمع و جور.

یه سانتافه شاسی بلند مدرن سفید رنگ.

یه ویلای عالی و شیک توی منطقه خوبه شمال.

و با بچه های سالم و صالحی که خدا داده همه رو با خوشی و خوشبختی و تنی سالم استفاده کنیم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی 

اما اینا هیچکدوم داشتنشون دیگ  من خوشحال نمیکنه دلم فقط یکبار دیگ دستهای مادرم میخواد بعضی ها مثل من دیگ هیچی خوشحالیشون نمیکنه  ناشکر نیستم خداراشکر کمبودی ندارم از این نظر اما و هرکاری کنم خوشحال نیستم یه جایی از زندگیم یه شکلی خالیه ک با هیچی پر نمیشه 

اما امیدوارم خدا به همه ی هم نوع های خودم اول سایه ی عزیزانشون خدا بالای سرشون نگه داره 

دوم سلامت باشند بعد هم همین هایی ک گفتی داشته باشند   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

عالی  اما اینا هیچکدوم داشتنشون دیگ  من خوشحال نمیکنه دلم فقط یکبار دیگ دستهای مادرم میخو ...

اگه امضام رو دید باشی میبینی که من نه بابا دارم نه مامان.

منم از نبودنشون نمیدونم از ناراحتیه یا از عصبانیت دلم میخواد همه چیز رو بشکنم و تیکه تیکه کنم ولی حیف ...

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

سانتافه دوس‌ندارم😑🤣✋

هرچی دوست داری ان شاالله که خدا همونو بهت بده❤

در جریانی خط فقر ماهیانه ۱۸ ملیون اعلام کردن؟؟یعنی ما حتی خط فقر رو هم لمس نخواهیم کرد 

میدونم ان شاالله که اوضاعمون خوب بشه.

ماهم در حد بخور و نمیریم.

همه چیزهایی هم که گفتم یه آرزوست

ان شاءالله که خدا همشو یکجا بهت بده

ان شاالله که هر چی دعای خیره نصیبت بشه

هرچی دوست داری ان شاالله که خدا همونو بهت بده❤

ایشالا بیشتر از اینایی ک گفتی ب خودت بده گلم و سرت گرمه خریدنه جواهر و الماس باشه فقط😁💜

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
ایشالا بیشتر از اینایی ک گفتی ب خودت بده گلم و سرت گرمه خریدنه جواهر و الماس باشه فقط😁💜

😂😂😂😂😢😢😢😢😢

ممنون.

اره ارزو بر جوانان البته متاهلهایی مثل من عیب نیست.

(میدونم اگه خدا بخواد میشه)

😂😂😂😂😢😢😢😢😢 ممنون. اره ارز بر جوانان البته متاهلهایی مثل من عیب نیست. (میدونم اگه خدا بخوا ...

و همچنین من 

ایشالا تو جواهر فروشی همو ببینیم😁💜

واقعا واسه خدا کاری نداره بخدا ی نفرو ب بالا برسونه

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!