2777
2789
عنوان

بلوچ ها میشه یه لحظه بیاید

775 بازدید | 31 پست

سلام به دوستای عزیزم ⁦❤️⁩

بچه ها من یه رمان میخوام بنویسم و در مورد سیستان بلوچستان هست کسی اینجا هست اهل اونجا باشه بتونه کمکم کنه یکم اطلاعات میخوام؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بلوچ نیستم ولی سیستانیم

مرسی گلم موضوع رمان اینه که در مورد روستاهای اون اطرافه میتونی یکم از فرهنگشون برام بگی مثلا محدودیت دارن ؟ مدارس دارن ؟ اسم لباسای زنونشون چیه

یک اسم خوشگل مردونه بلوچ هم بگی ممنونت میشم

بله بلوچ نیستم ولی سیستانیم

عزیزم یه سوال

چرا یه عده میگن سیستان و بلوچستان اشتباهه و اینا مجزا هستن؟ 

البته طبق نقشه های قدیمی، ظاهرا سیستان یک منطقه بین مرز و مورد مناقشه است

توصیح بدین ممنون میشم

مرسی گلم موضوع رمان اینه که در مورد روستاهای اون اطرافه میتونی یکم از فرهنگشون برام بگی مثلا محدودیت ...

قوميت هاي مختلف با فرهنگ هاي مختلف داره 

محدوديت هم زياد داريم 

چند همسري هم عادي هست مثلا يه مرد با سه تا زن بره خاستگاري دختر چهارم خيلي خانواده ها قبول ميكنن و ديد بدي نسبت به همسر هاي دوم و سوم و چهارم ندارن 

البته همه اينجوري نيستن اما متاسفانه اين خيلي عاديه دور بر ما 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد مادرش به بلوچی چی میشه؟

عزیزم یه نکته

برای نوشتن یه رمان که برای یک منطقه خاص هست، باید اشراف کامل داشته باشید به فرهنگ و بافت اجتماعی و ... اون منطقه

وگرنه که رمان درستی نمیشه

عزیزم یه نکته برای نوشتن یه رمان که برای یک منطقه خاص هست، باید اشراف کامل داشته باشید به فرهنگ و ب ...

بخاطر همین از دوستان کمک خواستم تو اینترنتم خیلی دارم میگردم امیدوارم که خوب بشه شایت تو سایت گذاشتم بقیه بخونن نظر بدن بدونم خوبه یا نه

اونجا روستاهایی هست که هنوز خیلی کم امکانات باشه؟

تا دلت بخواد يه روستاهايي هست كه اب اشاميدني ندارن دامادم هر بار اونجا ميره تا يه هفته حالش بد ميشه بسكه به مردم اون منطقه فكر ميكنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر همین از دوستان کمک خواستم تو اینترنتم خیلی دارم میگردم امیدوارم که خوب بشه شایت تو سایت گذاشتم ...

اگه امکان بازدید طولانی ندارید، یه کم بیشتر از این حدود تحقیق کنید 😅 فردا دردسر نشه براتون 🌷

تا دلت بخواد يه روستاهايي هست كه اب اشاميدني ندارن دامادم هر بار اونجا ميره تا يه هفته حالش بد ميشه ...

جدا ، چقدر واقعا اون مناطق محرومن از همه‌چی بخاطر همین دلم میخواست موضوع و مکان داستانم در مورد اونجا باشه