2777
2789

خودم دو دل بودم چون سنتی بود خانوادم زیاد پافشاری میکردن برا ازدواج دیگه قبول کردم 

آدم درونگرایی ام دوست دارم تنها باشم کم حرفم

جمع خانواده همسرم خیلی پرجنب و جوش شادن ولی من همیشه یه گوشه میشینم مثل خدا زده ها

از عروسی و لباس عروس پوشیدن و عکاسی بدم میاد  و این که یه ملت و شام بدیم بعد بگن عروس ال بود و ...

از بچه ها متنفرم و دوست ندارم هیچوقت بچه بیارم ولی نامزدم میگه بعد 5 6 سال بعد بچه دار بشیم

ولی شوهرم و خیلی دوست دارم  خانوادشم خوبن بد نیستن

بحث تحصیل هم که خیلی مهمه ولی از اول  من هدفی نداشتم چرا؟چون بابام میگفت دانشگاه دختر  و خراب میکنه و محیطش اصلا خوب نیست

ولی همسرم حمایتم میکنه میگه اگه دانشگاه شهرخودمون قبول شدی برو اونم نشد مجبورم پیام نور برم

خلاصه زندگی زیاد شخمی عه برا من هیچ مهارت و استعدادی ندارم نه تحصیلاتی نه مهارتی ...

تنها کسی که به خاطرش  این زندگی و تحمل میکنم نامزدم 

کاش میشد بمیرم

🤍✨️Hala Madrid

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. مگه نمیگید همسرتون حمایت میکنند؟

خوب پس مشکلی نیست.

مادر من بعد ازدواج و حتی بچه دار شدن، تحصیلات دانشگاهیشونو ادامه دادند با اینکه شاغل هم بودند.

همسر خوب و زندگی حلال نعمت بزرگیه، بقیه مسائل رو در کنار هم میتونید پیشرفت کنید 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

انگار بیشتر افسرده ای تا درونگرا چون درونگرایی دلیل بی هدف بودن نمیشه عزیزم ۱۷ سالته الآن اوج هیجان و انرژی باید باشی از لحظه لحظه ی زندگیت لذت ببر دنبال رشد خودت باش اینم که نامزدت رو کردی انگیزه ی زندگیت بسیار اشتباهه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

توروخدا ۱۷ سالگی چه ازدواجی؟تو الان باید با هم سنو سالات بری بیرونآرایش کنی لاک بزنیفکر نکن خوبه که ...

اینا همش تو حرف قشنگه نه آزادی داشتم نه چیزی  نه کلاسی میرفتم نه دوستی داشتم البته مامانم زیاد کنترلم میکرد  به خاطر اون

🤍✨️Hala Madrid