2777
2789
عنوان

کاش میمردم نمیرفتم دکترزنان😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4510 بازدید | 123 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فرج پاره شد یعنی چی! هایمن دقیقا ورودی واژنه و خونریزی بکارت هم اکثرا دو سه قطره بیشتر نیست. 

برو هرچه سریعتر پزشکی قانونی و معاینه شو و شرح بده و از اون دکتر شکایت کن اگر بکارت داشتن واست مهمه

پسفردا بهتره یه سندی دستت باشه وقتی خواستی ازدواج کنی هزارجور برچسب بهت نزنن

من واقعا دلم نمیخواد دلت رو خالی کنم و بکارت برام ارزش نیست. ولی اگر فکر میکنی مهمه و دردسر میشه واست ازش اصلا نگذر

اخه نمیشه که مجردا واژنشون عفونت کنه خیلی کم پیش میاد بعد ازدواج رابطه اکثرا عفونت میگیره ماما وقتی ...

ربطی ندارع هااا 

اگهـ یهـ روز میخواستـمت ، بزار بهـ حساب بچگیمـ (: 🤍.         کاربری تپلی _۸۳ و ببعی _کوشولو
جوج یادنه من اونم    

اره یادمه😂😂😂

گمت کرده بودم آخه 😁😁

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خوشبحالت با این حافظت     من دوستای دوره مهد کودکم رو یادمه

تو حافظت قویه دختر😂😂😂

امصاتو نشون میذارم 

آخه یکی دیگه هم هست هم اسم تو 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺