2777
2789

خانوما ابجیم دخترعمومه با ما بزرگ شده 

خودش خونه ماشین داره شوهرش هم خیلی پولداره کلی زمین ماشین چند میلیاردی و خیلی چیزای دیگه داره تو خرید هیچ‌طلایی واسه ابجیم نخریدن خانوادشم خیلی پولدارن ابرومون جلو فامیل رفت انتظار داشتیم حداقل جشنشون بخرن ولی نخریدن ولی ما واسه ابجیم طلا خریدیم سر عقد بهش دادیم تو جشن هم باز طلا خریدیم بهش دادیم واسه پسر هم طلا خریدیم حتی ست ساعت نخریدن حتی ست ساعت هم ما واسشون خریدیم 

با این شوهرش هم سر لجبازی با نامزد سابقش ازدواج کرد نامزد سابقش یهو ولش کرد

شوهرش این همه پولداره چرا هیچییی‌بهش نمیخرههه 

تو جشن عقد نزدیک ۵۰۰میلیون‌ پول جمع شد اونو دادیم بهشون رفت واسه خودش طلا خرید ولی هر کاری کرده بود پسره طلای ۵۷۰میلیونی نخریده بود در اخر بعد کلی اصرار ۲۵میلیون‌اضافی تر داده لود یه کار ۵۲۰تومنی‌ برداشته بودن

جشن عقد هم بابام گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داماد خسیس نیستلاغر نبست

ما نمیدونستیم اونا چیزی نمیدن از قبل واسه پسر هم ژلا گرفتع بودیم عقدش قبل تر بود جشنش دیروز بود گفتیم حداقل سر جشن کادو‌ میدن همه اومدن کادو‌دادن له جز خانواده پسر و خود پسر یه چیز زیر گرم خریده بود 😭😭

نامزدش بخاطر همین خساستش ولش کرده رفته یکهو

حالا چرا دادینش به این تحقیق نکردید قبل از عقد نفهمیدید خسیسن تو خواستکاری بله برون چی ؟ چیزی اوردن انگشتر نشونی چیزی بیچاره دخترعموت پیر میشه کاش بهم بزنید 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

یعنی با دخترعموت حرف نمیزده که میخان چی بخرن چی بدن مگه میشه مگه نامزدش نبود چرااینکارها رو کردن ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خوب خودتون هم ساذگی کردید چرا پول عقد که جمع شد دادید خانواده داماد چرا موقع خرید نگفتید پس طلاش کو

استارتر درست جواب نمیده هرکی سوال پرسید پیچوند 

نامزدش بخاطر همین خساستش ولش کرده رفته یکهوحالا چرا دادینش به این تحقیق نکردید قبل از عقد نفهمیدید خ ...

نامزد ابجیم ولش کرد جریانش مفصله

خانوادش باعثش بود 

نشون که یه چیز خیلی ضریف اوزده بودن