2777
2789
عنوان

امشب بعد

3778 بازدید | 241 پست

از مدت هااا شام پختم هوراااااا😂😂

اونم انقد اشپزی نکرده بودم دستم با روغن سوخت🤪

همسرمم ذوق مرررررگ ک اااع خانمش شام پخته بالخرهههه 😂😂😂ولی انصافا مرغی گذاشتم ک نگم از طعمش باهر قاشقی ک همسرم میخورد چشاش خمار میشد خیلی وقت بود دستپختمو یادش رفته بود🤣شماها چی اگه هستید بگید اخرین بار کی اشپزی کردید؟؟؟

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب ماکارونی پختمالبته مجردمپس کی میپزه؟

من ی روزی توی ی تاپیک گفتم ۳ ساله ناهار نپختم همسرمیا از بیرون میگیره یا سیب زمینی سرخ میکنم دعوایی شد ک نگووو همه ریخته بودن چرا ناهار درس نمیکنی من همسرم درک میکته با بچه سختمه ناهار نمیپزم این هفته کلا ز بیرون خریده شاما هم یا خونه مامانمیم یا مامانبزرگم

نمیدونم والا شاید ما عادت کردیم

اخه بچه هم داری خب اون چی میخوره؟؟ من بچه دار شدنی بیشتر میپزم چون پسرم بیدار میشه اولین چیزی که دهنش درمیاد میگه آش....حتما باید غذا باشه 

باز من تنبلی میکنم چن بار از بیرون میگیریم .حس بدی میگیرم حس ناکافی بودن دارم شلختگی و ... غذا میپزی حالت بهتر میشه انگار البته از اشپزی خوشم نمیاد 

اخه بچه هم داری خب اون چی میخوره؟؟ من بچه دار شدنی بیشتر میپزم چون پسرم بیدار میشه اولین چیزی که دهن ...

ای جووونم خدا حفظش کنه من مامانم برای دخترم میپزه میفرسته اش سوپ ابگوشت ماستم خودش براش درس میکنه من فقط زاییدمشدیگه ناهاراشو ک مامانم میفرسته شامم ک اونجاییم 🤪

ای جووونم خدا حفظش کنه من مامانم برای دخترم میپزه میفرسته اش سوپ ابگوشت ماستم خودش براش درس میکنه من ...

پس همونه😍 لابد خودتم از همون میخوری 

والا من خونه مامانم رفتنی هم باید خودم غذا بپزم 🤕

پس همونه😍 لابد خودتم از همون میخوری والا من خونه مامانم رفتنی هم باید خودم غذا بپزم 🤕

ن والا من نه صبونه نه نااهار هیچی نمیخورم ولی همسرم از بیرون میخره مجبورم میکنه بخورم میگه لاغر دوس تدارم باید چاق شی😐🤣 خونه مامانم ک میرم دخترمم میندازم بغلشون میگم شیفته خودتون ب من هیچیش مربوط نیس خودشون تا اخرشب نگه میدارن پوشک میکنن میشورنش 🤣

ن والا من نه صبونه نه نااهار هیچی نمیخورم ولی همسرم از بیرون میخره مجبورم میکنه بخورم میگه لاغر دوس ...

خدا دختر و خونواده و شوهرتو برات حفط کنه ... همه نقش پررنگی دارن تو پر کردن شکم تو 🤣🤣

والا بخدا خوشبحالت