2777
2789
عنوان

کاش میمردم نمیرفتم دکترزنان😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4510 بازدید | 123 پست
بحث من اون نیس بحث اینع این همه مواظبت بعد یه اتفاق ادم رو اینجور کنه ظلمه

عزیزم نگران نباش دهانه و اژنت بسته بوده باز کرده خونریزیت هم واس همون بوده و همینطور علت عفونت

احتمالا از بچگی متوجه نشدی و فکر کردی باید بسته بمونه بسته بودنش موجب عفونت و قارچ میشه یه سرچ ساده کن متوجه میشی باید به چ شکل باشه نترس اون چیزی نیست

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسته ک نبود پریودمیشدم

🤣🤣وای خدا از دست تو منظورم از بسته بودن این نیست کلا بسته باشه منم اینطور بودم وقتی بچه بودم از بلندی پرت میشم مامانم میترسه منو میبره دکتر دکتر بهش میگه این از اول باید باز بمونه بسته بودنش خوب نیست 

یه دوستم داشتم تا موقع ازدواج بسته بوده با جراحی بازش کرده بودن 

واس پریودم یه روزنه کوچیک داره که از اونجا خرج میشه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️