2777
2789
عنوان

دستام خیلی قشنگ شسته شدن…

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 66 پست
چه شوهره بی شعوری.منظورش چی بود که تو باعث مرگشون شدی؟؟! هنوز میتونین بازم بچه دار بشین مگه اخره ...

چون من اول عروسیمون بخاطر مرگ پدرم افسردگی گرفتم شوهرم میگه چون تو افسردگی داشتی بچه ها سقط شدن، خواهری منم نمیدونم چرا دنبال بهانه بود ولی من تنهای تنها شدم خیلی تنهام خیلی…

همه همینو میگن ولی این فکر میکنه چون من از قبل افسردگی داشتم بچه ها سقط شدن در صورتی که من توی اون ۴ ...

عزیزم این همسرته که افسردگی داره و بخاطر سقط که اکثر خانم ها تجربه کردن )حتی اونایی که اسرده و مریض هم نبودن و مشکل خاصی نداشتن ) حرف از طلاق میزنه ، نشون میده علاوه بر افسردگی ،همسرت تو تحلیل و تفکر مسائل خیلی ضعیفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پسر بودن ،اگه دختر بودن مهم نبود براش

رو چه حسابی این حرفو می‌زنی؟؟؟

من همسرم آرزوی داشتن دختر داشت و خدا هم بهش داد

همه ی مردها پسر دوست نیستن گلم 

آوا هستمه ... ته کچیک   
چون من اول عروسیمون بخاطر مرگ پدرم افسردگی گرفتم شوهرم میگه چون تو افسردگی داشتی بچه ها سقط شدن، خوا ...

الان باید شوهرت تورو دلداری میداد.چه بی رحمه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
رو چه حسابی این حرفو می‌زنی؟؟؟ من همسرم آرزوی داشتن دختر داشت و خدا هم بهش داد همه ی مردها پسر دوس ...

منم خواستم جوابشو بدم گفتم ولش کن اول صبی

همیشه تو هر تاپیکی یکی باید یه حرف این مدلی بزنه...

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

رو چه حسابی این حرفو می‌زنی؟؟؟ من همسرم آرزوی داشتن دختر داشت و خدا هم بهش داد همه ی مردها پسر دوس ...

هستن عزیزم مردا اکثرا جنسشون کثیفه من سره پسر اولم تا هفت ماهه بهم گفتن دختره بعد همسرم گفت چی شد دختر یا پسر با ذوق و استرس گفتم دختر گفت نگرفتش بشه 

خدا حرفشو نادیده گرفت قربون بزرگی بخششت برم خدا الان دو تا پسر دارم یه دختر الاهی شکرت ولی مردا همه مثل همن دوزاشون فرق میکنه 

پس کی میخوام بزرگیشو ببینم؟ عمرم تموم شد و من نه خدایی کردنش رو دیدم نه بزرگیش رو…

شاید همین سقط بچه هات دلیل بزرگی خداوند چه میدونی اگه بچه هات بدنیا میومدن یه مریضی وبیماری داشتن که هم خودت سختی میکشیدی هم طفلای معصوم .کار همسرت احمقانه بوده غیر عقلانی وگرنه شما مقصر نیستی الکی خود خوری نکن بگو من افسرده ام مشکل دارم .

برای هزاران نفر امکان داره اتفاق بیفته  طرف جوان دومتری ازش ممیره این کارها نمیکنه انشالل ...

ممنونم عزیزدلم، بخدا منم همه ی اینارو بهش گفتم گفتم طرف پسر ۱۸ سالش میمیره صبوری میکنه کنار میاد خیلی باهاش حرف زدم ولی فایده نداشت

عزیزم شوهرت دنبال بهانه بوده. وگرنه باید صبر می کرد اگر خدای نکرده برای دفعات بعدی سقط کردی باید می گفت مشکل داری. 

مردی که با یه اتفاقی که دلیلش هم تو نیستی گناه رو میندازه گردن تو بهتره که بره برای همیشه

تو پاشو و زندگیتو از نو شروع کنن ببین چه اتفاقات قشنگی برات می افته فقط باید صبر داشته باشی

من یک زنم که با روزمرگی هام میسازم وسعی بر خوشبخت شدن دارم

دقیقا.. شوهر منم به شدت دختر دوسته.. پدرشوهرمم به شدت دختر دوسته.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم این همسرته که افسردگی داره و بخاطر سقط که اکثر خانم ها تجربه کردن )حتی اونایی که اسرده و مریض ...

نمیدونم به هر حال همه رو باخت دادم رفت

هیچ دوستی هم ندارم که باهاش درد و دل کنم داشتم خفه میشدم اومدم اینجا گفتم با غریبه ها درد و دل کنم شاید سبک‌ بشم