2777
2789
عنوان

دستام خیلی قشنگ شسته شدن…

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 66 پست
معلومه که باورم میشه قربونت برم. خودم مادرم دردت رو می فهمم گلم. فقط صبر و آرامش داشته باش. امیدوارم ...

انشاالله🤲 چشم بازهم به بزرگیش امیدوار میمونم که دستمو‌ بگیره و تنهام نذاره🥀

چون من اول عروسیمون بخاطر مرگ پدرم افسردگی گرفتم شوهرم میگه چون تو افسردگی داشتی بچه ها سقط شدن، خوا ...

عزیزم خدا پدرتو بیامرزه.متاسفانه شوهرت مرد فهمیده ای نیست و شرایط تورو درک نمیکنه .و به جای اینکه تو این شرایط کنارت باشه نمک روی زخمت شده.عزیزم تو این کره ی خاکی همه ی ما تنهاییم.فقط خدارو داریم.عیبی نداره شاید این یه امتحان بود که شریک زندگیت رو بشناسی.هنوز جوونی زندگی خیلی بالا و پایین داره دستت رو همیشه بزار رو زانوی خودت و به کسی متکی نباش .انشالله خدا کمکت کنه و بهترینها رو بزاره پیش روت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو به عنوان مهریه گرفتم، حالا تصمیم دارم اجاره بدم که خرجم دربیاد چون فعلا با این حال ...

خوبه دیگه عزیزم یا خودت توش زندگی کن و بروسرکار یا بدش اجاره اما فعلا نفروشش چون با حال نامناسبی ک داری پولشو ازدست میدی ، به نظرمن بری سرکاربهتره چون حال روحیت بهتر میشه راحت تر فراموش میکنی چون درگیرکار میشی تو خونتم راحت زندگبتو میکنی ، مطمئن باش تو اینقدر قوی هستی ک احتیاج ب کسی نداری کافیه خودت بخوای 

عزیزم خدا پدرتو بیامرزه.متاسفانه شوهرت مرد فهمیده ای نیست و شرایط تورو درک نمیکنه .و به جای اینکه تو ...

انشاالله🤲 ممنونم خواهری از این حرفای دلگرم کننده و دعاهای قشنگت🌱 انشاالله خدا صدای تورو بشنوه و خودش بشه شفای زخمی که شوهرم شده نمک روش😔

خوبه دیگه عزیزم یا خودت توش زندگی کن و بروسرکار یا بدش اجاره اما فعلا نفروشش چون با حال نامنا ...

آره دلخوشیم به همین یه خونه ست. چون من پدر ندارم و وضعیت خانوادمم زیاد خوب نیست یه حقوق بازنشستگی و این همه گرونی٬ مریضی مامانم٬ دانشجو بودن خواهرم یعنی هیییییییچ انتظاری نمیتونم ازشون داشته باشم.

نه خونه رو به هیچ وجه نمی فروشم سرپناهمه…

برای کار هم آره یه خورده سرپا بشم میرم دنبالش.

عمر روزای سخت کوتاهه ولی باعث میشن اطرافیان چهره واقعیشونو نشون بدن،واقعا ناراحت شدم که شوهرت درکت نکرده،ولی توکل کن بخدا که صلاحمونو بهتر از خودمون میدونه.غصه نخور روزای خوب هم بزودی سراغت میان.🙃

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
عمر روزای سخت کوتاهه ولی باعث میشن اطرافیان چهره واقعیشونو نشون بدن،واقعا ناراحت شدم که شوهرت درکت ن ...

ممنونم عزیزم💚

به امید رسیدن روزای خوب و شب هایی با آرامشه که هنوزم نفس میکشم و سعی میکنم تحمل کنم🌱