2777
2789
عنوان

همین الان چرا ناراحتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5077 بازدید | 477 پست
نمیشه با صحبت کردن باهاش متوجه بشی؟

نمیشه متاسفانه 🤦‍♀️یکم ذهنمو مشغول خودش میکنه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خانماده شوهرم گاون نزدیک دوماهه خونم شده کاروانسرا چون مادرش مریض بود قبول کردم ازش نگه داری کنم ...

واقعا چقدر عوضی جدی برخوزد کن بگو عزیز من ،منم زندگی دارم خرج دارم،دو هفته موندید قدمتون سر چشم دیگه لنگر نندازید که منم می‌خوام یا شوهرم خلوت کنم به زندگیم برسم شذم کلفت شما بساب. بشور بپز ،احترامتون واجبه اگه خودتون دارید احترام خودتون زو از بین میبرید ،لطفا تشریف ببرید و بدارید احترام ها سز جاش بمونه بخدا منم خسته شدم من نوکر شما نیستم که

بخاطر اینکه ندارمشرفتهدارم از دل تنگی میسوزم میمیرم دیگه تحمل ندارم

خدانکنه 

از زندگیت حذف کن هرچیزیو که ازش وجود داره مثلا شمارش یا اگه چیزی برات خریده همه چیو

بعدشم روی یه کاغذی چیزی ویژگیای منفیشو بنویس و هر وقت بهش فک کردی این ویژگیا رو برا خودت مرور کن این روشو خیلیا گفتن جواب داده و حس بهتری پیدا کردن 

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

کارت هک کرده از طریق خرید کارت کشیده اون دستگاه عموهه هک کرده پولو به گردش همه حسابا برده گفته من فق ...

میشه راهنماییم کنید

که بقیه م خدایی نکرده دچار این اتفاق نشن

چی شد که این اتفاق افتاد؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نه این طوری که فکر می کنی نیست جرات نداشتم وندارم بهش ابراز کنم فکر کنم متاهل ولی وجودش بر ام انگی ...

آها فکر کردم قضیه عاشقیه ،پس چون استاد خوبیه ،میخوای بهت تدریس کنه ،افرین به تو که به یک مرد متاهل ابراز علاقه نمیکنی و نمیری تو رابطه باهاش 😊🌸

اصلا بنظرم وقتی مستاجر قبلیش رو بلند نکرده نباید مغازش رو اجاره می‌داد حالا که داد قبلی رو باید هر ج ...

من تاریخ مغازه رو زدم بعد تاریخ قرارداد اون که قانونی باشه نمیدونم چرا موقع قرارداد که هنوز هیچی نشده بود به دلم اینجوری افتاد 

نمیگه بلند نمیکنم میگه صبر کن گفتم من کلی وسیله خریدم واسه معازه یسریاشم دیگه جا ندارم الان بخرم باید بعدا بخرم گفتم قیمتا داره میره بالا مابه تفاوتو شما میدین نه من بابد بدم باور کن مرده دستو پاشو گم کرده نمیدونه چه علطی میکنه یه ادم خسیسیه همه میگن میگم احتمالا نخواد شکایتش کنه میخواد الکی زمان بده میگه ۲۰ ۲۵ روز وقتم بده بیرونش میکنم گفتم من قرار دادم ۱۶ ام تا اخر هفته معازمو میخوام وفت میخواد مستاجرت اینم یه هفته وقت که بره بعدم مستاجره وسایل کارسو برده جای دیگه داره کار مبکنه وسایل شوینده ریخته جایی که من میخوام کتر کنم اصلا باورم نمیشه ادمی که رفیق صمیمیم بود باهام داره همچین کتری میکنخ اونوقت اون میگه داری جای من کار میکنی نارفیقی کردی سیاست به خرج دادی واقعا داره خندم میگیره 🙂

همسرم میگه بریم خونه خالی مادربزرگت بشینیم کرایه ندیم من وانت بخرم برم میوه فروشی موندم والا چه کنم

خب اگه به نفعتونه و مادربزرگتون مشکل نداره پبشنهاد بدی نیست که هست؟

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

دارو مصرف کنی براش؟

دکتر درمونگا دارو داده

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)