2777
2789
عنوان

دستام خیلی قشنگ شسته شدن…

1993 بازدید | 66 پست

خیلی مریضی ام، افسردگیم روز به روز داره بیشتر میشه، دوقلو باردار بودم توی ۱۵ هفته سقط شدن بعد از یک هفته شوهرم گفت مشکل از تو بود که بچه هام مردن، درخواست طلاق داد و داره طلاقم میده یعنی من همزمان هم بچه هامو هم شوهرمو هم زندگیمو هم سلامتیمو از دست دادم…

چه بی وجدان شوهرت جنسیت جنین ها مشخص بود؟

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهره بی شعوری.منظورش چی بود که تو باعث مرگشون شدی؟؟!

هنوز میتونین بازم بچه دار بشین مگه اخره خطه؟ چرا شوهرت دنبال بهونه بوده؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

آره هردو پسر بودن

برای هزاران نفر امکان داره اتفاق بیفته  طرف جوان دومتری ازش ممیره این کارها نمیکنه انشالله بهترین ها نصیبت بشه و هرچی خیر و صلاحت هست جلوی راهت قرار بگیره

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
عزیزدلم بچه هات امتحان الهی بود تا شوهره نیمه راهتو بشناسی و از رفتنش دلگیر نشی .. خدا لعنتش کنه

دلم پاره پاره ست حتی صبر نکرد ۴۰ روزم تموم بشه تا خونریزیم بند بیاد و بعد منو بکشونه این ور و اون ور

پس کی میخوام بزرگیشو ببینم؟ عمرم تموم شد و من نه خدایی کردنش رو دیدم نه بزرگیش رو…

سلام دخترجان به جای افسردگی پاشو یا علی بگو ،،،نماز تسخیر قلب بخون تا قلب شوهرت نرم بشه و ان شاالله دوباره باردار بشی و دوباره از اول شروع کنید تا بزرگی خدا را بشناسی بسم‌الله 

چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم مادر سه فرزند هستم نائب چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس یا هر عبادتی  پذیرفته میشه خرج بچه هام از این راه تأمین میشه،،، شماره همراهم ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴ خانم مقدم در خدمتم
عزیزم سقط بچه ها بهانه اس  هیچ مردی برای سقط بچه بصورت ناخواسته و درواقع به صورت خدا خواسته&nb ...

همه همینو میگن ولی این فکر میکنه چون من از قبل افسردگی داشتم بچه ها سقط شدن در صورتی که من توی اون ۴ ماه حال روحیم خیلی خوب بود