2777
2789
عنوان

برای شوهر کم حرف چه نسخه ای میپیچین

2520 بازدید | 53 پست

شوهرم خیلی کم حرفه،اذیت میشم.نه فقط با من،

کلا خیلی خیلی ساکته…تا وقتی من چیزی نگم حرفی نندازم اونم ساکت میشینه پای تلوزیون.خب ینییییی چییی…. 

یه دونه شوهر پر حرف و پر انرژی لطفا🙌🏻

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت درونگرا دارن و دست خودشون نیست هرچی تلاش کنی بی فایده اس

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شوهر منم همین بود یعنی کلا ذاتش اینه ولی من نذاشتم عادت کنه از لحظه ای که وارد خونه میشه آنقدر باهاش ور میرم حرف میزنم میپرم روش باهاش کشتی میگیرم  که عادت کرده الان من حرف نزنم خودش هی دور و برم میپلکه هی میگه خوبی؟ چرا ساکتی پس 😂

کاربری سوم😊

راجب درونگراها بخون ارتباط باهاش برات آسون تر میشه

راجب موضوعاتی که دوست داره و توجشو جلب میکنه  بخون وحرف بزن 

مثلا تاریخ دوست داره کتاب بخر با هم بخونید و تحلیل کنید حرف بزنید راجبش،یا شطرنج بگیر بازی کنید،یا این آجرهای دومینو شبای طولانی زمستون خیلی کیف میده

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

دیگه یکیشو بردی خواهر من 

داری یکی دیگه که پر حرف باشه سفارش میدی😁 

فعلا با همون بساز

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خوش بحالت خواهر برعکس من کم حرفم شوهرم پررررررحرف منم باهاش همکاری میکنم ولی واقعا بعضی وقتاکم میارم بیشترم خوشش میاد ازش تعریف و تمجید بشه ولی  اذیتش نکن خیلی سخته ادم درون گرا و کم حرف و مجبور کنی حرف بزنه کلافه میشه