خداااهستتتتت مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 عنوان برای شوهر کم حرف چه نسخه ای میپیچین | مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 53 پست شوهرم خیلی کم حرفه،اذیت میشم.نه فقط با من،کلا خیلی خیلی ساکته…تا وقتی من چیزی نگم حرفی نندازم اونم ساکت میشینه پای تلوزیون.خب ینییییی چییی…. یه دونه شوهر پر حرف و پر انرژی لطفا🙌🏻 زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨ 1401/08/01 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8093 مرسی ازش😂😂 خیلی دوس دارم اجتماعی تر باشه ولی نمیشه درون گراس و خصلت ژنتیکیشه مامان سه تا قندعسل
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 شوهر منم دقیقا همینه چ داخل خونه چه داخل مهمونی ها عزیزم الان ۱۰ ساله میگذره چند سال اول خیلی ... اذیت نیستی دیگه؟من یه کم عصبی میشم.بچه ام نداریم شدیدا حوصلم سر میره کنارش زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 شوهر منم خیلی کم حرفه کلافه میشم بعضی وقتا عین پیرمردا برام داستان اموزنده تعریف میکنه نصیحت میکنه ... کاش اینم داستان میگف برام😂بهتر از سکوته والا زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 خوش بحالت خواهر برعکس من کم حرفم شوهرم پررررررحرف منم باهاش همکاری میکنم ولی واقعا بعضی وقتاکم میارم ... خوش ب حااالت واقعا.دوس داشتم شوهر منم پر حرف بود بعضی وقتا که اصن فک میکنم نیست.میگم بهش بابا یه حرفی سخنی چیزی بگو ما با صدات اشنا شیم زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 الهی بگردم میدونم چی میگی ولی ایشون واقعا دست خودش نیست 🥺❤️ زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 اخخخ ک انگار شوهر منه شوهر منم مدام پای تی ویه بهش میگم انقد ک ب پیام بازرگانی توجه میکنی اگ ب من ... منممم.ازین شوهر پایه ها که میگن میخندن تعریف میکننهععععییی…امان از سکوت زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 پروفایل خودتی؟ اوهوم🚶♀️🚶♀️ زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
parastoo5050 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 559 منم کردم ازینکارا🥲ولی یه طرفس متاسفانه.چیزی نگم کاری نکنم اونم ساکت میشینه پای تی وی چند ساله ازدواج کردین؟ کاربری سوم😊
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 خب برو بشین کنارش بوسش کن ببین عکس العملش چیه اینجا معلوم میشه بی احساسه یانه ، یا خیلیحر ... بی احساس نیست اصلا.ولی شدیدا کم حرفه.تا باهاش حرف نزنم چیزی نمیگه زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
فندق_سفید2 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 9670 منممم.ازین شوهر پایه ها که میگن میخندن تعریف میکنن هععععییی…امان از سکوت من خودم ادم پرحرف بودمو برونگراییمولی شوهرم کم حرف و درونگراستمنم قبلا بیشتر حرف میزدم و حرف دِاشتم ولی زندگی با این شوهر منو هم کم حرف کزدهدیگ مث سابق انرژی ندارمبیحالم
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 خیلی دوس دارم اجتماعی تر باشه ولی نمیشه درون گراس و خصلت ژنتیکیشه خیلی بده واقعا زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 چند ساله ازدواج کردین؟ هفت سال تقریبا زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1090 من خودم ادم پرحرف بودم و برونگراییم ولی شوهرم کم حرف و درونگراست منم قبلا بیشتر حرف میزدم و حرف د ... عزیزم🥺ادم کلافه میشه بخداچن بارم دعوامون شده.ولی چه فایده زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
فندق_سفید2 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 9670 عزیزم🥺ادم کلافه میشه بخدا چن بارم دعوامون شده.ولی چه فایده اره شوهر منم همینهیبار غر میزنم بحث میکنم دو روز خوبه باز همونهیسره پای تی وی