2777
2789
عنوان

این قدیمیا چطور انقدر بچه اوردن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا دیشب داشتم همینو به شوهرم میگفتم تو خونه های قدیمی که هیچکس اتاق جدا نداشت همه یه جا میخوابید ...

اونوقتا زود بیدار میشدن کلی کار میکردن شب  زود می‌خوابیدن بچه ها 

دیگه پدر و مادرها 
 شب یکم بیدار میشدن😁

البته بودن تو همون دوران بچه ها یه چیزایی می‌دیدن

بعدشم بچه ها زود ازدواج میکردن دختر و پسر 

الان توقع ها زیاده .توقع من و داداشم با آبجی کوچیکم زمینه تا اسمون .برا ما یه اتاری بابام میخرید دوتایی با داداشم بازی میکردیم چقدر ذوق داشتیم 

الان خواهرم گوشی مدل بالا داره هیچ کلی چیزای جور وارجور هم ذوق نمیکنه .گیتار میخواد 

کوچیک بودم با یه خونه گوچیک با یه اتاق داشتیم الان دوخواب داریم با خونه نسبتا بزرگ خواهرم میگه کی تو میری؟ من اتاق خصوصی میخوام 

من یادمه لباس دخترخاله هامو میپوشیدم ولی الان خواهرم لباس منو نمیپوشه

من معلم نیستم☺                                    
یعنی فقط شب عيد برنج میخوردن؟ بچه‌ هارو با سنگ حتما سير میکردند

نه عزیز جانم 

پلو 

منظور برنج سفید با یه خورش 

البته نه همه جا 

اون وقتها دمپختی یعنی برنج با مخلفات گوشت و گوجه و اینا می‌خوردن 

پلو خیلی با کلاس بوده اینطور نمیپختن 

تو شهر ما که اینطور بوده قدیم  خاله و دایی و همسنای مامانم اینجور میگفتن

آره مامانم میگه فقط عیدها برنج میخوردن غذاهای دیگه ای داشتن

مامانت اشتباه می‌کنه 

برنج هم تو سفره فقير فقیره هم بوده 

شايد کم ولی بوده و نه فقط براي شب‌ عید 

یکم سفره ها تشریفاتی نبوده مثل الآن 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
اگه شوهرت خیانت کنه چیکارمیکنی؟

کرده عاشق دختری بود ک بهش نرسید شیدای اون بود البته جنسی نکرده ولی همیشه عاشق اون بود.

پارسال‌ دختره سقط شد خودکشی کرد

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
مامانت اشتباه می‌کنه  برنج هم تو سفره فقير فقیره هم بوده  شايد کم ولی بوده و نه فقط براي ...

مامان بزرگ منم میگه همش آش و آب گوشت می‌خوردیم برنج خیلی کم همون عید ها 

میگفت پول بور ولی غذا نبود 

برعکس الان

مامانت اشتباه می‌کنه  برنج هم تو سفره فقير فقیره هم بوده  شايد کم ولی بوده و نه فقط براي ...

عزیزم اشتباه نمیکنه مگه میشه یه عمر تو یه زندگی باشی و اشتباه کنی خودش شب عید پلو میپخته فقط خانواده مامانم اینطور نبوده مامانم میگه کل همسایه شون شب عید قرار میذاشتن که پلو درست کنن دور هم باشن فقط هم همون یه شب بوده خانواده بابامم همینطور

کرده عاشق دختری بود ک بهش نرسید شیدای اون بود البته جنسی نکرده ولی همیشه عاشق اون بود. پارسال‌ دختر ...

به نظرم زندگی ارزش سردی وبی عاطفه گی رونداره .برومشاوره حتی شده باهم برید.درست کنیدزندگیتونو