2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم‌گفت حیوون

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 90 پست
نشستی خونشو دستمال کردی خونش و جمع کردی زیادی یهو احساس راحتی کرد جو گیر شد این سری که رفتی اگه درخ ...

اتفاقا همیشه از من ناراضی ان و بهم‌میگن‌تنبل چون من اونجا کار نمیکنم بکنیم در حد ی ظرف دستمال و جارو ولی جاریام تا فرشاشم میریزن میشورن رخت خواب جمع میکنن خب من بلد نیستم‌اگه تو تاپیک هام ببینی ی ماجرا ام‌سر کار کردنم‌داشتیم ک شوهرم رو یاد میدادن من شنیدم 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترجمه:میگفتی گاوی از خودته خوشگل   ولی گوزل یه حس بهتری میده با تا خوشگل    

خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الکی نگو 

بخدا بعد خواهر شوهراش زنگ زدن چرا گفتی اینم‌گفت دهنشو میبست نمیشنید گفتن اون‌بزرگ تره گفت بزرگ‌بزرگی کنه ک منم بچگی کنم اخه ی بار قبلا گفته بود خواهرم هیچی نگفته بود این سری گفت رید بهش

میگفتی گلین اوجاغا گلر

واااای اینو مامانمم اونموقع گفت باید میگفتی🤣🤣🤣🤣🤣

قصدش بی احترامی یا تیکه انداختن نبوده مطمعنا خواسته یه چیزی بگه ضرب المثلی بزنه

منم‌ی جورایی همین احساس رو کردم اخه حیلی میگف بخور من میگفتم حا ندارم‌

واااای اینو مامانمم اونموقع گفت باید میگفتی🤣🤣🤣🤣🤣

البته من احساس میکنم تو اشتباه متوجه شدی گفته عین گاو میخوره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

البته من احساس میکنم تو اشتباه متوجه شدی گفته عین گاو میخوره 

ن اخه همش‌میگفت میوه بخور غذا پر میکرد من‌نمیتونستم بخور میگف چرا هیچی نمیخوری 

ن اخه همش‌میگفت میوه بخور غذا پر میکرد من‌نمیتونستم بخور میگف چرا هیچی نمیخوری 

اهان

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ما کردیم اینا زنجانی ان اصالت خودم ترکه ها ولی من بلد نیستم‌چون خانواده حرف نطدن یاد بگیرم الانم ی خ ...

چه جالب خانواده شوهر منم زنجانی ان

مادر شوهرم یاد گرفته بود هی میگفت کپک قزه ، صغیر . 

لابلای محبتاش یا حرفاش اینو میگفت بمن، منم چند بار ینگین برخورد کردم بعد بشوهرم گفتم بمامانت بگو جمع کنه ها ماهم سر شوخی خیلی فوشا میدیم روم باز شه میگما بهش

ب مامان گفت که ستاره دوست نداره دیگه نگو

بعد سر شوخیاش گف بدل نگیر من به بچه ها میگم ، گفتم اما من عروستونم من بدل میگیرم اینارو 

با عالم و ادمم دعوا دارن و کسی و جز خودشون ادم نمیبینن، 

با هرکیم وصلت میکنن همش یه ایرادی روشون میزارن 

دیگه چیزی بگن جواب درست میدم یوقتا

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
اتفاقا همیشه از من ناراضی ان و بهم‌میگن‌تنبل چون من اونجا کار نمیکنم بکنیم در حد ی ظرف دستمال و جارو ...

اخ اخ این یاد دادنه خیلی رو مخه

مادر شوهر منم این مدلیه

همش نشون میده من خیر خواهتونم اینجوری پر میکنتش میفرسته خونه

منم تا ته شوهرمو میسوزونم هر دفعه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
چه جالب خانواده شوهر منم زنجانی ان مادر شوهرم یاد گرفته بود هی میگفت کپک قزه ، صغیر .  لاب ...

همهههههه اتکای زنجان‌همینن بخدا الان‌شاید بیان‌گارد بگیرن ولی ۹۹ درصد همینن هیچکس جز خودشون‌خوب نیس و اینکه خیلی بد حرف میزنن