ی بار خونهمادر شوهرم بودیم شهرستانه خونشون بعد من خیلی معمولی همه چی میخوردم خواهرشوهرم زنگزد بهش گفت چ خبر عروس چیکارمیکنه منم داشتم خونشو دستمال میکردم گفت عروس مال کیمین هشدار یمیر(عروس مثل حیون یا بهتر بگم دام مثل گاو و گوسفند هیچی نمیخوره)ینی هنوز پشمام میریزه منم هیچیییی نگفتم من چقد خر بودم🤣🤣🤣🤣شما بودید چیمیگفتید
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !