2777
2789
عنوان

زندگی متاهلیه من چقده دلگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 38 پست
اگه تنهایی ولی میتونی تو خونت سروصدا کنی بازم خدا روشکر کن

واقعا خیلی سخته که صابخونه اونجوری داشته باشی.انشالله بزودی خودتون خونه بخرین برین خونه خودتون

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم سر و صدا کنم هرچی بخوام ولی کسی نیست صحبت کنم باهاش با شوهرم قهرم

من دلم میخواد آهنگ بذارم داد بزنم برقصم گریه کنم کابینتا رو محکم ببندم باز کنم شیر حموم رو تا آخر باز کنم و حموم کنم ولی نمیتونم

منم ۱۳ سال تو غربت هستم . اینجا کسی رو ندارم . سعی کن یه دوست پیدا کنی.

الهی

اصلا اجتماعی نیستم.باورتون میشه همسایه بغلیم چندماهه اومدن اما من هنوزم ندیدمشون اصلا

من دلم میخواد آهنگ بذارم داد بزنم برقصم گریه کنم کابینتا رو محکم ببندم باز کنم شیر حموم رو تا آخر با ...

یاخدا یعنی به همه اینا گیر میدههههه؟؟؟؟؟؟؟

الهی زودتر خودتون صابخونه بشین

منم جایی رو ندارم برم شوهرمم مث خودت بچمم ویروس گرفته دستم بند اونه کاش هیچ وقت ب دنیاش نمیوردم

منم خیلی چیزارو در نظر گرفتم و از خیر مادرشدن گذشتم😔

آره خونه کوچیکه صدا میره

خیلی سخته.ماهم دوواحد تو یه طبقه ایم چسبیده به هم.صداشون اذیتم میکنه. آخه من مشکل عصبی دارم .حساسم رو سروصدا.خودم از صب تا شب سروصدایی ندارم

[QUOTE=400077345]منم خیلی چیزارو در نظر گرفتم و از خیر مادرشدن گذشتم😔بخدا خیلی خوب کاری کردی بهترین تصمیم عمرت رو گرفتی تو این اوضاع جامعه  اقتصاد جنگ خشکسالی بی پولی بی اعصابی و بیکاری و اجاره و....

من خودم الان افسردگی بعد زایمانم گرفتم ولی کیه ک بخاد منو درمون کنه ک من بتونم ب بچم رسیدگی کنم ی مادر افسرده عصبی روانی

یعنی تو خونت جرات طرف شستن نداری چون صاحب خونه حساسه؟

اگه بچه داری و بپر بپر کن حق داره ولی اینجوزی نه اگه حساسه خونش اجاره نده

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂