ی بار خونهمادر شوهرم بودیم شهرستانه خونشون بعد من خیلی معمولی همه چی میخوردم خواهرشوهرم زنگزد بهش گفت چ خبر عروس چیکارمیکنه منم داشتم خونشو دستمال میکردم گفت عروس مال کیمین هشدار یمیر(عروس مثل حیون یا بهتر بگم دام مثل گاو و گوسفند هیچی نمیخوره)ینی هنوز پشمام میریزه منم هیچیییی نگفتم من چقد خر بودم🤣🤣🤣🤣شما بودید چیمیگفتید
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
مادر. شوهرم بمن گف گو خوردی با اون خانواده اشغالت,😒 حالا ی داداش و ی ابجیم دکتری دارن خانواده شهید ...
توامباید جوابشو مثل خواهر منمیدادی بالاتر گفتمچی گف
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم. حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن. حس میکنم پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده. حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....
اره چون میگی زن بدی نیست زیاد بفکر این نباش😂خودت اهل کجایی
ما کردیم اینا زنجانی ان اصالت خودم ترکه ها ولی من بلد نیستمچون خانواده حرف نطدن یاد بگیرم الانم ی خورده کمیاد گرفتم از شوهرم یاد گرفتم ک بتونمبا مادرش ی سلام علیک بکنم
الان یادم افتاد خندمگرف ب بیشعوری خودم قیافماون لحظه یادماومد مات موندم مادرشوهرمم ب روی خودش نیا ...
نشستی خونشو دستمال کردی خونش و جمع کردی زیادی یهو احساس راحتی کرد جو گیر شد
این سری که رفتی اگه درخواست کار کرد بگو والا سری پیش یکم دستمال کشیدم بمن گفتی گاو، بااجازتون نمیخوام دیگه همچین راحتی ای داشته باشیم پس حد مهمان و عروس بودن رو حفظ میکنم
عزیزم شما هم مال همون شهرستان هستید؟ اگه واقعا زن بدی نیست شاید کلمهای که به کار برده تو فرهنگشون ک ...
ن عزیزم ما اصالتمون برا اونجاس مثلا پدر بزرگ پدرم ولی خودمون اونجا نیستیم ولی میدونم اینا ب گاو و گوسفند میگن مال ینی ترکا میدونن مال میشه دام
حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم. حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن. حس میکنم پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده. حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....