2777
2789
عنوان

کنکوری های خوشگل و باهوش ی دقه بیاید😝

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 48 پست
نمی دونم ولی اگه ترمیم بدی به نفعته .چون امتحان نهایی اسون تر از کنکوره.و ۲۶ درصد از ۴۰ درصد رو عموم ...

عه چقد خوب...حالا من نظام قدیمم خداکنه رفتم مدرسه بزرگسال واسه ثبت نام برای ترمیم بهونه نیارن

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تیر سال دیگ کلی وقت هست .ناامید نشو اصلا

هدف منم پرستاریه خداکنه بتونم

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
من خیلی دیر شرو کردم متاسفانه بستگی داره.. اگه همه چی اوکی باشه دیگه حداکثر روزی۸٠

ببین اصلا نگران این موضوع نباش تو اصل وقتی که براکنکور میخونی ۲ماه مونده به کنکوره

ینی ذاتا هرچی قبل اون دو ماه میخونی باید رو ضعفات کار کنی اونارو حل کنی که بتونی ۲ ماه مونده خوب جمع بندی کنی

💫All of those stars have a reason
من خیلی دیر شرو کردم متاسفانه بستگی داره.. اگه همه چی اوکی باشه دیگه حداکثر روزی۸٠

۸۰ تا خیلی کمه!

درسنامه نخون خیلی ..بیشتر تست بزن.چون نکته ی تست از درسنامه بیشتر یادت می مونه.

عزیزک کناب درسیارو از نت دانلود یا کتاب درسای خودت مطابقت کجاها حذف شده کجاها تغییر کرده واسه کتاب ...

مرسی عزیزم لطف کردی .ولی من متاسفانه از رو گوشی زیاد نمیتونم مطالعه کنم چشمام درد میگیره.انشاالله پول جورشه برم کتاب بخرم

ببین اصلا نگران این موضوع نباش تو اصل وقتی که براکنکور میخونی ۲ماه مونده به کنکوره ینی ذاتا هرچی قب ...

هعی☹️ایشالا ک بتونم 

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
۸۰ تا خیلی کمه! درسنامه نخون خیلی ..بیشتر تست بزن.چون نکته ی تست از درسنامه بیشتر یادت می مونه.

وای منو بگو فقط داشتم درسنامه میخوندم بخاطر همین موفق نمیشم.بجاش امسال میخوام فقط تست کار کنم.خط ب خط زیست حفظم ولی تو کنکور نتونستم جواب بدم زیستو

۸۰ تا خیلی کمه! درسنامه نخون خیلی ..بیشتر تست بزن.چون نکته ی تست از درسنامه بیشتر یادت می مونه.

جدی؟

من بیشتر وقتم واسه درسنامه میره

هدف منم پرستاریه خداکنه بتونم

میتونی عزیزم فقط از منی ک کلی کنکور داده بشنو فقط تست کار کن تا میتونی چون اگ خط ب خط کتابم حفظ باشی ولی تست کار نکنی نمیتونی سر کنکور جواب بدی