بچه ها ی سوال داشتم که اینو از ی پیج مشاوره ای تو اینستا پرسیدم،پیج کنکور گرام...گفتم که من کتابام ماله سالای ۹۶،۹۷،۹۸ هست حدودا...و کتاب های کنکورم هم مال همین سالهاس .گفتم اگه همینرو کامل و دقیق بخونم و کار کنم قبول نمیشم؟هدفم پرستاری هست.اخه مفاهیم که این سالا زیاد تغییر نکردن که...اونم بهم گفت که عزیزم باید کتابای جدید بگیری و اینجوری موفق نمیشی چون تست ها چالشی تر شده و باید منابع جدید بخری.واقعا خیلی ناراحتم دوباره باید ینی کلی پول کتاب جدید بدم؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.