2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم تنوع نداشته باشه زود ازش خسته میشی

سعی کن میان وعده های کم کالری و سالمی درست کنی که باعث بشه از رژیم زده نشی 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

سبوس برنج ناشتا ی قاشق بریز تو ی لیوان بزرگ ابجوش بخور خیلی اشتها رو کور میکنه

تاپیک منو بخون من تو دو هفته با سبوس و کالری شماری ۶ کیلو کم کردم همه چی هم میخوردم ولی طبق کالری شماری

منم برای اولین بار تونسنم رژیمو نشکنم چون گشنم نمیشد

شبایی ک خیلی گشنم میشد کدو سرخ شده با روغن کم میخوردم زیاااد چون کالری خیلی کمی داره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
برنامه کالری سنج نصب کن، مولتی ویتامین هم بخور البته ک از کمبود مواد مغذی ریزه خواری نکتی، بعد چند ر ...

وای یا خدا مولتی ویتامین خودش اشتهاشو زیاد میکنه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
سبوس برنج ناشتا ی قاشق بریز تو ی لیوان بزرگ ابجوش بخور خیلی اشتها رو کور میکنهتاپیک منو بخون من تو د ...

من الان همش دلم سمت غذاس هعی باخودم دارم کلنجار میرم😑خداکنه تاشب سمتش نرم هرچن ک بعداظهر نون زیاد خوردم ولی باز خداکنه بیشتر گند نزنم😑

ت ایتا و روبیکا و تلگرام گشتم ولی درحدی نبود ک بتونم بمونم. گروهی میخوام ک پایه باشن ن اینکه دوروز ف ...

دقیقا منم یه گروه پایه و با انگیزه میخوام

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

ت ایتا و روبیکا و تلگرام گشتم ولی درحدی نبود ک بتونم بمونم. گروهی میخوام ک پایه باشن ن اینکه دوروز ف ...

شما چند کیلوشدی؟؟ 

خودت میزنی؟ اگه خواستی بزنی لینکش ب من هم بده. من شدید نیاز دارم باید وزنم کم کنم ازطرفی ب اراده قوی ...

باشه اگه زدم بهتون اطلاع میدم💚