2777
2789

بچه ها ی سوال داشتم که اینو از ی پیج مشاوره ای تو اینستا پرسیدم،پیج کنکور گرام...گفتم که من کتابام ماله سالای ۹۶،۹۷،۹۸ هست حدودا...و کتاب های کنکورم هم مال همین سالهاس .گفتم اگه همین‌رو کامل و دقیق بخونم و کار کنم قبول نمیشم؟هدفم پرستاری هست.اخه مفاهیم که این سالا زیاد تغییر نکردن که...اونم بهم گفت که عزیزم باید کتابای جدید بگیری و اینجوری موفق نمیشی چون تست ها چالشی تر شده و باید منابع جدید بخری.واقعا خیلی ناراحتم دوباره باید ینی کلی پول کتاب جدید بدم؟؟؟؟

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابخونه مدرسه ها داشته میشه ها گمونم

اخه من ک مدرسه نمیرم دیگه...کتابخونه هم رفتم کتاباش همه ماله چند سال پیشه.چاپ جدید امسالی نداشتن اصلا

منم با مشاورم حرف زدم چون منم اول کتابام ماله ۹۸بود گف بعضی کتابا مثل زیست تغییر زیادی داشته تو کتابو دقیق بخون با همونا ک داری زیستتو فقط تغییر بده

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

نهایت از سال ۹۹ قابل استفاده است. عوض کنی بهتره 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

عزیزک کناب درسیارو از نت دانلود یا کتاب درسای خودت مطابقت کجاها حذف شده کجاها تغییر کرده

واسه کتاب کاراهم بنظرم زیستت رو تغییر بدم چون خیلی مهمه

بقیه رو هر کتابی بخوای میتونی پی دی افشو‌از تلگرام دان کنی یا باز مطابقت بدی با مال خودت یا هم‌کلا از رو‌همون بزنی

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

از ۹۹ با سخت شدن کنکور سطح کتاباهم بالا رفت

زیست که تغییرات داره همیشه

ریاضی هم نمیشه رو اون کتابا حساب کنی

ولی فیزیک مشکلی نداره

شیمی هم باید عوض کنی

کتابات رو بفروش و از کانالای تلگرامی کتاب بخر ارزون تره باز

کتابات چیان

تجربی هستم.واسه همه درسا حدودا دارم.پارسال از دیوار خریدم خودش گفت من پرستاری آزاد با همینا قبول شدم...فکر نمیکردم سال کتاب انقد مهم باشه.

منم با مشاورم حرف زدم چون منم اول کتابام ماله ۹۸بود گف بعضی کتابا مثل زیست تغییر زیادی داشته تو کتاب ...

مشاورت برا شروع چند ساعت برنامه بهت داد؟

مال من که پارسال از ۸ شروع کرد که برام سنگین بود

منم با مشاورم حرف زدم چون منم اول کتابام ماله ۹۸بود گف بعضی کتابا مثل زیست تغییر زیادی داشته تو کتاب ...

عه پس میرم ی جور میخرم دیگه...خداکنه شرط معدل برداشته شه چون معدلم خیلی پایین هست..هر روز ی مشکل جدید

مشاورت برا شروع چند ساعت برنامه بهت داد؟ مال من که پارسال از ۸ شروع کرد که برام سنگین بود

شما ترمیم معدل هم دارید؟؟؟خداکنه لغو شه

مشاورت برا شروع چند ساعت برنامه بهت داد؟ مال من که پارسال از ۸ شروع کرد که برام سنگین بود

۸خیلی زیاده واسه شروع

من از پنج شروع کردم الان هفت ساعت میخونم دوماهه شرو کردم ولی🤦🏻‍♀️

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍