2777
2789

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ

قُلْ هُوَ اللهُ أَحَدٌ (۱) اللَّهُ الصَّمَدُ (۲) لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ (۳) وَلَمْ یَکُن لَّهُ کُفُـواً أَحَدٌ (۴)

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ، نفری اگر میتونیم یک سوره توحید به امام زمانمون هدیه کنیم ❤️

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

روزی با یکی از افراد که به صورت ظاهر چهره مقدس مآبانه داشت، درباره ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صحبت می کردیم، از جمله من به ایشان می گفتم ماباید مردم را به یاد امام زمان علیه السلام بیندازیم وبرای فرج آن حضرت دعا کنیم.

او دست خود را روی گلویش نهاد وگفت: دعا کنیم که امام زمان بیاید و سر مارا بزند؟ (العیاذ بالله)

من خیلی دلم شکست و بغض گلویم را گرفت و باحال گریه به منزل رفتم و در مظلومیت امام زمان علیه السلام اشک زیادی ریختم و حتی غذا هم نتوانستم بخورم. تا آن که درعالم مکاشفه حضرت ولی عصر (ارواحنافداه) را در حالی که محزون بودند دیدم، در همان حال آن حضرت سه مرتبه (درباره همان جمله که آن شخص گفته بود) فرمودند: «تهمتم می زنند،تهمتم می زنند، تهمتم می زنند!»

واسه منم دعا کنین بعدازظهر ازمایشم مثبت باشه🙏🏻🥺

انشاءالله مثبت باشه با خبرای خوب بیاید 🙏❤️

نی تی سایتی ها دلاشون پاکه  💝