2777
2789
عنوان

بعد دعوا با همسر رفتم بیرون

772 بازدید | 26 پست

با شوهرم دعوام شد دیشب نزدیک پریود بودم قاطی بودم  امروز پشت تلفن هم بحث کردیم من رفتم بیرون سه چهار ساعت  هر چقد زنگ زد ج ندادم دیگه انقدر پی ام داد ج دادم به قدری عصبانی بود که از ترسم هیچی نگفتم و وقتی فهمید تو یه پارک نشستم بیشتر عصبانی شد به نظرتون کارم اشتباه بود چون ناجور عصبانی شد

اره بابا شاخ شدی

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز میرم بیرون  واسه پیاده روی ولی این سری با این تفاوت که جوابش ندادم

دلیل قانع کننده ای نیست

بحث بینتون از پیاده روی رفتن مهم تر بوده و اینکه هرچقدر بحث کنید بازم شوهرته و دوستت داره و‌نکرانت میشه 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

با لجبازی هیچ زندگی پیشرفت نکرده

تو زندگی مشترک حداقل باید یک نفر کوتاه بیاد

و در زمان مناسب،با آرومی و با حرف منطق صحبت هاتون رو بازگو کنید

دلخور بودید درسته، اما کارتون صحیح نبوده

سعی کنید یه کادویی یه غذای مورد علاقه ای برای همسرتون آماده کنید و از دلش در بیارید 

کینه خوب نیس

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩