2777
2789

دردم داره؟

موقعی که سوزاخ کرد ،خیلی دزد داشت ؟😢😢

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا در میاری .من دوسال دارم فراموشش کردم اصلن در نمیارم .بعدش نه ماه طول می‌کشه مثل گوش بشه جاش خوب بشه منظورم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
دلیلت برا سوراخ کردن نافت چی بود ؟

من جواب بدم همون دلیلی که گوشمون رو سوراخ میکنیم 🤭

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
دوستم پیرسینگ کاره میگفت یک سال طول می‌کشه کامل جا بیفته و راحت باشه 

منم خیلییی پیرسینگ ناف دوست دارم ولی میگم تو ایران فایده نداره نمیشه که لباس کوتاه بپوشم🤧

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

دردم داره؟ موقعی که سوزاخ کرد ،خیلی دزد داشت ؟😢😢

اصلاا درد نداره نه سوراخ کردم نه بعدش نه الان فقط یه روز دوروز درارم بخوام باز بندازم سخت تر میره گوش خیلی درد داره ولی ناف نه

دوستم پیرسینگ کاره میگفت یک سال طول می‌کشه کامل جا بیفته و راحت باشه  منم خیلییی پیرسینگ ناف دو ...

برا دل خودت کن اگه دوست داری مگه برا دیگران میخای کنی.بعدم خیلیا دیگه نیم تنه هم میپوشن به غیراز توی خونه.