2777
2789

چه خوراکی های روی قد کودک تاثیر داره یا مثل دکتر چه شربتی بهتون پیشنهاد داره که تاثیر داشته رو قد کودکتون

فکر کنم باید ببری دکتر تغذیه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گفتن به خواستگار قد بلند🤣🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بیشتر ژنتیکیه عزیزم

ولی خواب عمیق تاثیر داره 

ورزش تاثیر داره

چون هورمون رشدآزاد میکنن

اما کلا به یه سری برسه صفحات رشد بسته میشن حالا یکی تو ۱۵ سالگی یکی تو ۱۸ سالگی

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
بله گفتن به خواستگار قد بلند🤣🤣🤣🤣

تأثیر داره ولی نه زیاد چون بچه میانگین دو تاشونه🙂

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

من دخترم به صورته کاملا خودکار قدبلند و پسرم به همون صورت کاملا خودکار قدکوتاه هست😁تغدیه ی جفتشون مث همه تازه پسرم روزی سه لیوان شیر مبخوره...پسرم کلی مولتی ویتامین و زینک ولی دخترم تا الان که هشت سالشه جز دوسال اول تولد هیچچ مولتی ویتامینی نخورده...دخترم هفت سال و پنج ماه قد ۱۳۰ پسرم سه سال و ده ماه قد ۱۰۲

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

ببین ژن اولین چیزیه که تاثیر داره دوما ورزش بسکتبال هم خیلی موثره ولی از من میشنوی بروز نده که قدش کوتاهه یا بلنده یا هر چی چون اگر به کسی بگی بشنوه همیشه یادش میمونه بزار هرجور که هست بهش نشون بده که دوسش داری وخودشم باید خودشو دوست داشته باشه والا بعدها ضربه میخوره نه حالا قدا در کل موفقیت تحصیلی یا خصلت ها و رفتارها  و ظاهر در کل مراقب باشید 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

منم تخم مرغ و شیر و کنجد رو شنیدم.شربت آرژیتال هم خوبه.

اگه کسی  اطلاعی در مورد ترامپولین داره هم بی زحمت بگه.خوبه آدم بگیره بچه تو خونه ورزش کنه یا نه؟!!

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏