2777
2789
عنوان

خواهش میکنم تجربتون درباره قد بلند شدن کودکتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 15165 بازدید | 76 پست

بادوم...خیلی عالیه...پودرکنی توماست بریزی..کلسیمش چندبرابرمیشه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چنده قدش؟پسر من فوق العاده بدغذاس و مولتی هم نمیخوره

پسر منم خواهر پیرم کرده فقط لب به هیچی نمیزنه اصلا هیچگونه شریت اشتهاآورم روش تاثیر ندارهههههههه😭😭😭😭😭😭😭😢😢😭😢😢

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
ژنتیک حرف اول رو میزنه تو قد بهش سویق بده زینک  ورزش‌بسکتبال بفرست

پسر من 5سال و 10ماهشه

تقریبا 130 هست

خوبه؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من دخترم به صورته کاملا خودکار قدبلند و پسرم به همون صورت کاملا خودکار قدکوتاه هست😁تغدیه ی جفتشون م ...

پسرتون کوتاه نیست، پسر منم 3 سال و 7 ماهشه و 102 هست و بالای نموداره

ببین ژن اولین چیزیه که تاثیر داره دوما ورزش بسکتبال هم خیلی موثره ولی از من میشنوی بروز نده که قدش ک ...

والا قدش خوبه یعنی دکتر که میبرم میگن خوبه اما خودم حساسم 

شیر بادام 

۴۰ تا بادام رو ۱۲ ساعت خیس کن بعداز ۱۲ ساعت پوستشو بکن بریز تو مخلوط کن یه لیوان هم آب بریز روش و بذار بادام ها پودر شن به این میگن شیر بادام اصلن شیر نداره

فقط وقتی بادام ها له شدن با آبش بده بخوره عسل هم بزن 

ممنون از نظر های خوبتون

از نظرمن پسرم قدش کوتاه بود بردم دکتر شربت آرژیتال داد خدایی خوب بود ولی خب گفت ژن خیلی تاثیر داره دوم اینکه بعضی بچه ها یهو تو سن نوجونی قد میکشن و گفت از الان خیلی درگیر نباشم.

زینک

ویتامین ب۱

رنده سیب وعسل 

روزی ده تا بادام که همون موقع که خورده میشه بشکنید 

ماش هم خوبه یه نوع حلوا باماش درست میشه که یه کم سخته چون باید پوست ماش گرفته بشه 

تو پک خرما هم خوبه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
پسرتون کوتاه نیست، پسر منم 3 سال و 7 ماهشه و 102 هست و بالای نموداره

واقعا؟من همش فک میکنم الان باید حدود ۱۱۰باشه...بعدم پسر شما سه ماه کوجیکتره و هم قد پسر منه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

عزیزم خوراکی هیچ تاثیری نداره فقط ژن هست که اثر داره پسر من نه مولتی ویتامین دادم نه چیزی قدش بلنده پسر جاریمم همش بهش مولتی ویتامین یاشربت زینک میده قدش بلند نیس اگربرات مهه ببرش دکتر غدد براش آمپول مینویسه 

ماست توبچگی خیلی میخوردپسرم ۱۷ساله قد ۱۸۲

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .