2777
2789
عنوان

بخیه غیر جذبی بینیم افتاد چیکار کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 3578 بازدید | 43 پست
عزیزم ورم نامتقارن بعد عمل طبیعیه ؟ و سوراخای نامتقارن ؟ چون سوراخاش تا گچ داشت اوکی بود تازه اینجور ...

آره بابا، تا شیش ماه بینی ورم داره،ورم یک طرفه طبیعیه، و این ک سوراخ ها اگر نامتقارنه بخاطر اینه بینی از داخل هم ورم داره و این باعث میشه یکی کوچیک تر و یکی بزرگ تر دیده بشه، 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر به من گفت که بعد از عمل دماغ 60 درصد تغییر میکنی  به نظرت 60 درصد تغییر زیاده یا کم؟  ...

60درصد خوبه ب نظرم 

هرچی هم که بشه از قبل عمل بهتر میشه نگران نباش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترمیم کن عزیزم 

۴۰ میلیون چول میخوان ۴۰ میلیون خرج ختم من نمیشه بدم ترمیم پولی نیست شکایتم کنم میگن اغلب رای با دکتر مگر اینکه تخریبی باشی من تخریبی نیستم ولی کلی مشکلاتم هست

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
۴۰ میلیون چول میخوان ۴۰ میلیون خرج ختم من نمیشه بدم ترمیم پولی نیست شکایتم کنم میگن اغلب رای با دکتر ...

خود دکترت ترمیم کنه فقط هزینه کلینیک میگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا؟ مگه چطوری شد دماغت؟ 

تنفسم بد شد،آبریزش خفیفم مونده بعد ۱ سال نیم،بعد اینکه پره هام نامتقارن شده،هنوزن بزرگ زیاد کوچیک نکرده خیلی قلبمه کرده خلاصه اسپری میزنم بابت تنفس میگه شاخک های بینیت بزرگ شده پره بینیمم که میگه نیاز به غضروف داره خلاصه هزار کوفت که خفیف البته کلی هم بعد عمل منافذ پوستمم بهز شد شدید وچرب چرب شد 

خود دکترت ترمیم کنه فقط هزینه کلینیک میگیره 

همه گفتن با خودش ترمیم نکنم که کارم به تخریب میکشه اون عرضه نداشت بینی استخوانیتو خوب درست کنه چه برسه ترمیم