2777
2789
عنوان

بخیه غیر جذبی بینیم افتاد چیکار کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 3578 بازدید | 43 پست
همه گفتن با خودش ترمیم نکنم که کارم به تخریب میکشه اون عرضه نداشت بینی استخوانیتو خوب درست کنه چه بر ...

بهش دیگ فکر نکن 

امیدوارم مشکل تنفسی نداشته باشی فقط

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش دیگ فکر نکن  امیدوارم مشکل تنفسی نداشته باشی فقط

با دکتر دیگه صحبت کردم هر کدوم یه شهر دونرخ انقدر گرونه با دهن باز میخوابم همیشه وهزهر بار دکترمو نفرین میکنم خیر نبینه فقط عاقبتش غم باشه بدوبدترم کرد

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
با دکتر دیگه صحبت کردم هر کدوم یه شهر دونرخ انقدر گرونه با دهن باز میخوابم همیشه وهزهر بار دکترمو نف ...

اسپری بینی استفاده کردی ‌‌؟ اسپری ویوانلا هر12ساعت 2پاف بزن توی بینیت، قرص فکسوفنادین هرشب یه دونه بخور 

و این ک حتما شب ها از دستگاه بخور سرد استفاده کن انشالا ک بهتر میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسپری بینی استفاده کردی ‌‌؟ اسپری ویوانلا هر12ساعت 2پاف بزن توی بینیت، قرص فکسوفنادین هرشب یه دونه ب ...

ممنونم گلم فایده نداره چون کل بدترم شدم بعد ۱ سال نیم فقط راهش جراحی که دکتر میرحسینی مشاورشون گفتن ۴۰ شرایط،شکایتم ندارم نمیدونم جای دستم میرسه دیه بگیرم برم ترمیم یا نه برزخم فعلا

ممنونم گلم فایده نداره چون کل بدترم شدم بعد ۱ سال نیم فقط راهش جراحی که دکتر میرحسینی مشاورشون گفتن ...

شکایت بکن سی تی اسکن میگیرن دیگ ببینن تنفس داره مشکله قطعا ی کاری میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شکایت بکن سی تی اسکن میگیرن دیگ ببینن تنفس داره مشکله قطعا ی کاری میکنن

اول سیتی بگیرم بعد برم شکایت درسته اگر تایید شد 

دستیار جراح بینی هستم چیزی نیست عزیزم بین یک هفته تا چهارماه ممکنه بخیه های جذبی بیوفتن یه چیز طبیع ...

سلام عزیزم خوبی 

من سه ماه و ده روزه عمل کردم بینیمو 

الان داشتم با گوش پاک کن بینیمو تمیز میکردم از ته بینیم ی نخ بخیه افتاد بیرون 

یعنی مشکلی پیش میاد ؟ یا طبیعی بود افتادنش ؟؟؟ 

بعد ی سوال دیگه من دکتر پره های بینیمم باز کرد پره های خودمم زیاد بد نبود اما الان پره هام و تیغه ام پهن به نظر میاد یعنی ورمه ؟ پره ها جمع میشه ؟؟ 

بعد ی سوال دیگه من از زیر کاملاااا سوراخ های بینیم قرینه هست اما نمی‌دونم چرا از رو به رو یکیش یکم کشیده به نظر میاد یکیش یکم ایستاده تر 

یعنی از ورمه ؟؟ اون سمتی که انحراف داشتم ورمش بیشتره کشیده دیده میشه 

توروخدا کمکم کنید :( 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دستیار جراح بینی هستمچیزی نیست عزیزم بین یک هفته تا چهارماه ممکنه بخیه های جذبی بیوفتن یه چیز طبیعیه

سلام عزیزم خوبی ببخشید میشه جواب سوال منم بدی.میگم امروزداشتم بینیمو پاک میکردم بعد دکترم گفت شستشو بده بعدش که مخاط بینیت اومد پایین آروم با موچین برش دار منم همین کارو کردم یه سمت بینیمو پاک کردم تنفسم عالی شد سمت چپ بینیمم داشتم پاک میکردم که دیدم هرچی میکشم درنمیاد بعددیدم یمقدار خون خشک شده و مخاط بینیم چسبیده به نخ بخیه دراز دیگه نکشیدمش فقط تاجایی که تونستم خونهارو ازرونخ بخیه خشک کردم وبقیشو فرو کردم تو بینیم دوباره حالا سوالم اینه اگه بخیه داخلی کنده یا شل شده باشه چه علائمی داره سه هفتست جراحی کردم

اها اونم اشکال نداره چون جوش خورده خودش گره ش باز شده خون اومد؟

سلام عزیزم من یه هفته س عمل بینی کردم، سه روز دیگه باید برم بخیه و آتل رو بردارم. 

دیشب بخیه ی پره های بینیم رو چرب میکردم یکی از نخای سبز رنگ خیلی شل شده گره ش هست هنوز ولی راحت تکون میخوره، یکمم جاش میسوزه میترسم بخیه م باز شده باشه